Günlük burç yorumları (13 Aralık 2017)

Giriş Tarihi 13 Aralık 2017, 00:00 Güncelleme 13 Aralık 2017, 10:25
Günlük burç yorumları 13 Aralık 2017

İÇİNDEKİLER



Yıldızınız bugün için ne söylüyor?

13 Aralık 2017 için günün şanslıları Akrep ve Başak burcuna sahip kimseler olacak.

​Yengeç burçları bugün ekstra şanslı! Hem aşk, hem de parasal konulara yönelik moralinizi yükselten gelişmeler meydana geliyor ve böylece kendinize olan güveniniz yükseliyor.

Teraziler ise sevdikleri tarafından şımartılmaya hazır olmalı! Üstelik ilişkiler yeni boyutlar kazanıyor...

Yay burçları, bugün şans oyunlarından kaçınsanız iyi olur! Şansınızı yarın denemenizde fayda var.

İşte 13 Aralık 2017 için detaylı günlük burç yorumları...



KOÇ
Güne yoğun duygular ile başlayacaksınız ve hareketli bir gün geçireceksiniz. İsteklerinizi gerçekleştirmek istiyorsunuz fakat ortaya koymanız pek kolay olmayabilir.



BOĞA
​Kendinizi huzurlu hissedebilirsiniz. Yaşamın tüm hoş etkenleri çevrenizi sarmış gibi görünebilir. Günün tadını çıkartın ve sizi sıkıntıya sokacak eylemlerden kaçının.



İKİZLER
Büyüklerinizin davranışlarından etkilenebilirsiniz ancak yaşam enerjinizin yükseldiği bir dönemdesiniz. Artık olaylara daha özgür ve mantıkla bir açıdan bakıyorsunuz.



YENGEÇ
​Bugün önem verdiğiniz kişilerle görüşüp ciddi konularla ilgilenebilirsiniz. Hem aşk, hem de parasal konulara yönelik moralinizi yükselten gelişmeler meydana geliyor ve böylece kendinize olan güveniniz yükseliyor. Mesleki konular gününüzü meşgul edebilir. İş çevresini ve iş hayatını yakından ilgilendiren olay ve kavramların, bazı beklenmedik sürprizleri getirdiğini de görebilirsiniz.



ASLAN
Bugün çalışmak size zor gelebilir ve dikkatinizi bir konu üzerinde yoğunlaştırmakta güçlük çekebilirsiniz. Yine de yaratıcılığınızı kullanabileceğiniz işlere kullanın.



BAŞAK
​Sabırlı davranarak korkularınız ile başa çıkabilirsiniz. Daha önce istekleriniz için kendinizi zorlamıştınız. Şimdi ilgili gelişmeler sizin istediğiniz yönde oluşmaya başladı.



TERAZİ
Heyecanlı ve huzursuz olabilirsiniz fakat iyimserliğinizi koruyacak ve sabırlı davranacaksınız. Duygularınızı denetlemeyi başararak sevdiğiniz şeyleri yapmak için harekete geçebilirsiniz. Sabah saatlerinde duygularınızı denetlemeniz pek kolay olmasa bile hareket halinde olmak keyfinizi yerine getirecek. Sevdiklerinizin ilgisi moralinizi yükseltecek.İlişkileriniz yeni boyutlar kazanıyor.



AKREP
Emekleriniz yakında meyvelerini vermeye başlayacak. Hayatınızda olumlu değişimler başlayacak. Biraz meditasyon yaparak değişime kendiniz şimdiden hazırlayın.



YAY
Parasal konular sizi meşgul edebilir bugünlerde. Kişisel harcamalarınızı kontrol etmeniz gereken bir gündesiniz. Gün içinde işlerinizi sağlamlaştırmak isteyebilirsiniz.



OĞLAK
Arkadaşlarınızla yaşadığınız sorunların çözüldüğünü görmeye başlayabilirsiniz. Sosyal açıdan yeni ilişkilere açıksınız. Ortaklık gerektiren konularda aksilikler çıkabilir.



KOVA
Kültürel aktivitelere katılırken aynı zamanda sanatsal gösterilerede ilgi göstereceksiniz. Bugün acele kararlar vermemeli ve sizden yaşça büyük kişilerle tartışmamalısınız.



BALIK
Çevrenizdeki insanlar, dahil olduğunuz sohbetler bakış açınızda köklü değişimler yaratabilirler. Görmekte zorlandığınız gerçekleri görerek aydınlanabilirsiniz.