Günlük burç yorumları (8 Aralık 2017)

Giriş Tarihi 08 Aralık 2017, 00:00 Güncelleme 08 Aralık 2017, 10:58
Günlük burç yorumları 8 Aralık 2017

İÇİNDEKİLER



Yıldızınız bugün için ne söylüyor?

8 Aralık 2017 için günün şanslıları Akrep ve Kova burcuna sahip kimseler olacak.

Hukuksal sorunları olan Akrepler için, güzel gelişmeler mevcut. Beklediğiniz yazışmalardan istediğiniz cevapların gelmesiyle rahatlayacaksınız.
Kovalar ise yeniliğe açık olmalı ve şanslarını zorlamalı!

İşte 8 Aralık 2017 için detaylı günlük burç yorumları...



KOÇ
Geleceğe yönelik ciddi planlar yapmaya yönelebilirsiniz. Bu planları destekleyecek görüşler almak için de çevreyle fikir alışverişi içinde olmanız mümkün.



BOĞA
Farklı ortamlara girmek ve hareket halinde olmak sizi gerilimden uzaklaştıracak. Yolculuklarda karşılaştığınız kişilerden etkilenip kendinizi özgür hissedebilirsiniz.



İKİZLER
İç dünyanıza odaklandınız. Dış çevreyle iletişiminizi düşük seviyeye indirebilir ve zihninizde kısa bir yolculuk gerçekleştirebilirsiniz. Bu, kendinizi iyi tanımak için bir şans olabilir.



YENGEÇ
Bugün tutuculuktan uzak olup sıra dışı yeniliklerle ilgilenme eğilimine girebilirsiniz. Yeni şeyler öğrenin. Bunlar düşünce ve hareket şeklinizi geliştirmenizi sağlayacak.



ASLAN
Karmaşık duygular içine girebilirsiniz. İstekleriniz ile ortaya çıkan durum farklı olabilir ve kendinizi zorlayabilirsiniz. Sağlığınıza özen gösterin ve olayları fazla zorlamayın. Özellikle erkek arkadaş ve akrabalarınız ile aranızda çıkabilecek anlaşmazlıkların üzerine gitmekten kaçınmanız gerekiyor. Karar vermek için uygun zaman değil. Bazı gelişmeleri şimdilik akışına bırakmalısınız.



BAŞAK
Grup çalışmalarından uzak kalmak isteyeceksiniz. Toplantılara girmeniz gerekirse isteksizliğinizi gizleyin. İnsanlara aktarmanız gereken şeyleri etkileyici biçimde aktarın.



TERAZİ
Bugün yolculuklar, yabancılarla ilgili konular hayatınıza pozitif koşullar getirmekte. Hayata bakış açınızı olumlu kılabilirsiniz. Yapılan eleştrileri göz önünde bulundurun.



AKREP
İnce hesaplar peşindesiniz. Hukuksal sorunları olanlar için, güzel gelişmeler mevcut. Beklediğiniz yazışmalardan istediğiniz cevapların gelmesiyle rahatlayacaksınız.



YAY
Tam olarak anlayamadığınız şeyler yaşayabilirsiniz. Duygusal iniş ve çıkışlar yaşıyorsunuz. Toplumsal çalışmalarınızı hızlandırmak isteyeceksiniz ama hatalara açıksınız.



OĞLAK
Uzaklarda bulunan yakınlarınız ile haberleşip seyahat programları yapabilirsiniz. Bu arada harcamalarınız artabilir veya hesapta olmayan ihtiyaçlar çıkabilir. Bütçenizi dikkatli yapın ve isteklerinizi gerçekleştirmek için kendinizi fazla zorlamayın. Ayrıca sağlığınıza özen göstermeniz gereken bir dönemdesiniz. Kendinizi çok fazla yormayın. Aslında seyahat etmek size çok iyi gelecek.



KOVA
Gelişime açık olmak, yeni fikirlere, yöntemlere ve değişime hızlıca uyum sağlayıp geleni saygıyla kabul etmek size geniş ufuklar açacak. Şansınızı zorlayın.



BALIK
Küçük sorunları büyüterek kafaya takabilirsiniz. Bu duyguları azaltmak için zihinsel gücünüzü kullanmazsanız takıntılı hale gelebilirsiniz dikkat edin.