Sultan Residence!

Brunei Prensi Jefri, yolsuzluk nedeniyle ülkesini terk etti ve Las Vegas'a yerleşti... 40 karısı olan çılgın Prens, 'Sultan Residence' adını verdiği bir saray yaptırdı ve her eşine ayrı bir daire verdi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 10 Kasım 2010 Güncelleme 10 Kasım 2010, 09:25
Sultan Residence!

İÇİNDEKİLER

Brunei Sultanı Hasan Bolkiah'ın kardeşi Jefri, 14 milyar dolarlık yolsuzluk nedeniyle ülkesini terk etmişti. 40 karısı olan Jefri, "Hepsi de benim için özel. Onlardan uzakta yaşadığım için kendimi sürgünde hissediyorum" ifadelerini kullanmıştı.

Las Vegas'a yerleşen Jefri, sadece 9 ayda 120 dönüm üzerine inanılmaz bir saray yaptırdı. Her bir eşinin rahat bir yaşam sürmesi için 42 özel dairenin olduğu bu eşsiz yapı, önceki gün sahiplerine kavuştu. 40 eş de, kendilerine verilen ikametgahlarına yerleşti. Şimdi Jefri, belli aralıklarla her eşine uğruyor ve onlarla hasret gideriyor.

'ÜLKEME GERİ DÖNECEĞİM'

Brunei'de kendisine iftira atıldığını belirten Prens Jefri, "Maalesef ülkemden uzak ama eşlerimle mutlu bir yaşam süreceğim. Suçsuz olduğum kanıtlanacak ve daha güçlü bir şekilde ülkeme geri döneceğim" dedi. 12 çocuğu olan Jefri, 'Ana Daire' olarak tabir ettiği sarayın en büyük bölümünde ilk eşi Simina ve 4 çocuğuyla yaşayacak.

DEDİKODU YASAK
Maliyeti 67 milyon dolar olarak hesaplanan bu eşsiz yapı, 40 özel altın banyo talebi sonucunda 100 milyon dolara mal oldu. 42 daireden oluşan yapının en ilginç özelliği ise, her daireye serbest giriş kartı sadece Prens Jefri'de bulunuyor. Özel parmak izi yöntemi ile çalışan giriş kapılarında birer güvenlik görev yapıyor. Her eş için 3 hizmetli görevlendiren Jefri, dairelerle canlı bağlantı kurabiliyor. 3 kapalı 3 de açık yüzme havuzu bulunan yapıda, eşlerin birbirleriyle dedikodu yapması yasak. Dedikodu sırasında yakalanan eşlere, '1 hafta Jefri'yi görmeme' cezası veriliyor.