Kendisinden 41 yaş küçük eşi aldattı!

Geçtiğimiz günlerde eşini, adalet bakanı ile otel odasında basan Swaziland Kralı Mswati'den sonra şimdi bir skandal haberi de Zimbabwe'den geldi.

Giriş Tarihi 25 Ekim 2010, 00:00 Güncelleme 27 Ekim 2010, 10:48
Kendisinden 41 yaş küçük eşi aldattı!

İÇİNDEKİLER

86 yaşındaki Zimbabwe Devlet Başkanı Robert Mugabe'nin kendisinden 41 yaş küçük eşi tarafından aldatıldığı ortaya çıktı. İddiaya göre, Mugabe'nin eşinin ülkenin Merkez Bankası başkanı Gideon Gono ile 5 yıldır evlilik dışı ilişkisi var.

ÖLÜM DÖŞEĞİNDE İTİRAF ETTİ

İngiliz Gazetesi Daily Mail'de yer alan habere göre, çift, ayda 3 kez Güney Afrika'daki pahalı otellerde buluşuyordu. Söylentiye göre, Mugabe'nin kız kardeşi Sabina ölüm döşeğindeyken acı gerçeği Mugabe'ye anlattı.

Soruşturmayı derinleştiren Mugabe, en güvendiği yakın koruması Cain Chademana'nın da buluşmaları bildiğini öğrendi. Koruma Chademana, kendisi için en doğru tavrın "susmak" olduğunu düşündüğünü söyledi. Ancak Chademana bundan kısa bir süre sonra anlaşılamayan bir şekilde zehirlenerek şüpheli bir ölüme kurban gitti.

GONO HAYATINDAN ENDİŞELİ

Bu arada 50 yaşındaki Merkez Bankası Başkanı Gono'nun da hayatından endişe ettiği ve gizli servis başkanına "Yakında birileri daha tanrıya kavuşabilir" dediği belirtildi.