TÜM YORUMLAR

yorumlar

kalan karakter 1000

Demokrasinin kara günü 28 Şubat! haberine yapılan yorumlar (5 yorum)

enar enar

Herkesin kendi hırs ve amaçlarına göre bir hesabı olabilir, ama unutmamak gerekir ki Yüce Allah'ın çok daha sağlam bir hesabı vardır.

Aynı Görüşte misiniz?
evet1
hayır0
zelimhan zelimhan

Türkan Saylanın ( ÇYDD ) de yetiştirdiği AleviSOL kadroların TSK ya yerleşmesinin ürünüdür 28 Şubatçı HAİNLER.

Aynı Görüşte misiniz?
evet1
hayır0
misafir misafir

bin yıl sürecek derken dili sürçmüş.aslında bir yıl diyecekmiş.acaba bu aziz millet daha kurulalı bir yıl olmuş bir partiye oy vererek vede 15 yıldır her seçimde desteğini arttırarak neden iktidarda tutuyor.birileride cumhuriyeti biz kurduk,müslümanlığınızı bize borçlusunuz diyor.diyorda bu aziz millet yinede anlamıyor.neden acaba.kendileri ezanı anlamayıp türkçe okuttular .ama yinede birşey anlamadılar.gerici dedikleri bütün dünya müslümanları ezanı anlıyorlar ama bu ilerici geçinenler bir türlü anlamıyorlar.bu müftü vekil bu türkçe ezan işine ne der acaba.bu bütün dünya müslümanları adına türkiye için bir ayıp değilmi.

Aynı Görüşte misiniz?
evet1
hayır0
Şenol Şenol

Demirel in tezgahı ordunun değil ama 32 mason söylenıyor halk ve gazeteler duydum dogru herkes yargilandı ona kimse dokunmadı çok güçlü Allah dokunur

Aynı Görüşte misiniz?
evet8
hayır1
zelimhan zelimhan

Yatgı %70 civarı AlevSOLCU ve ÇYDD lerinde yatişmiş ve Yargıya yerleştirilmiş ee Darbecileri bunlar mı yargılayacaklar ? hepsi bir ve beraber zaten

Aynı Görüşte misiniz?
evet0
hayır0

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan TAKVİM veya takvim.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.


Turkuvaz olarak kişisel verilerinizi işliyor, aynı zamanda kanunlarda öngörülen teknik ve idari tedbirleri alarak bu verilerinizin korunması için elimizden gelen tüm çabayı gösteriyoruz. İşlenen kişisel verilerinize ilişkin aydınlatma metnine veri politikası sayfasını ziyaret ederek ulaşabilirsiniz.