TAYFUN ER

TAYFUN ER

Tarihi 22 Ocak 2018

3 puan önemliydi

HER tür oyuncu kombinasyonu denendi ama bu kadar kaliteli oyuncular içinden henüz ideal kadro henüz bulunamadı. Maçların kaderini takım, kadro, taktik değil de oyuncuların o maçtaki performansı belirliyor. Beşiktaş'ın en önemli oyuncuları Quaresma ve Oğuzhan. Oğuzhan'ın iyi oyunu ibreyi Beşiktaş'a çevirdi. Quaresma ise 2. golde çok iyi yere giden Talisca'ya 'al da at' dedi. Beşiktaş misliyle kuvvetli ama Antalya orta sahada top yapıyor, çünkü Talisca ve Oğuzhan sadece hücum yönlü, Atiba ise emekli ve yetersiz.
Top Antalya'ya geçtiğinde basacak, alan daraltacak oyuncu yoktu. Sorun orta sahanın tek yönlü oyunculardan oluşması.
Eksikliği çok belli olan Pepe döndüğü zaman, Medel, Atiba'nın yerine oynarsa bu zaaf azalır. Atiba'yla yavaş yavaş vedalaşma zamanı..

HAKEMLİĞİ BIRAKMALI
Adriano sağ kanatta aksadığı gibi ofsaytları da bozarak tehlikeye neden oldu. Beşiktaş'a çok acil sağlıklı bir sağ bek lazım.
Vida ve Medel göbekte birlikte devam ederse çok sorun olur.
Astronomik bir ücret ödenen, ama yıllardır yatan 30 yaşındaki Pektemek'e tanınan şansın yüzde biri 22 yaşındaki Orkan'a verilmedi.
Beşiktaş'ta Orkan kalitesinde topa vuran kimse de yok üstelik.
Babel'in kafa vuruşuna faul verip, dengelemek için Medel'in penaltısını es geçen Özkahya ve yardımcısı Eyisoy amatör maçta bile hakemlik yapmamalı.

MAÇIN EN İYİSİ TALISCA: 2. Santrafor pozisyonunda çok başarılı

MAÇIN EN KÖTÜSÜ ADRIANO: Sağ bekte ne defans ne de ofansta iyi değildi