TAYFUN ER

TAYFUN ER

Tarihi 22 Kasım 2017

Şifre:Tosic-Medel

Gruptan 1. de çıkabilirsiniz, 3. olup UEFA'ya da gidebilirsiniz… Maçın zorluğu öncelikle bu garip, stresli durumdan kaynaklanıyordu.
Üstelik de Porto gibi bir futbol ülkesinin, mazisi büyük başarılarla dolu kadro değeri sizden pahalı takımıyla oynuyorsunuz.
Beşiktaş haklı olarak aklında beraberlikle maça çıktı. Porto ise mutlak galibiyet istiyordu. Maçın başında bu iki farklı yaklaşım sahaya hemen yansıdı.
Beşiktaş, Talisca ve Atiba nedeniyle hücumda çoğalamıyor, bütün yük Tolgay'ın sırtına biniyordu.
Porto gol atacağının sinyallerini veriyordu. Sinyal görülmeyince, kalecilerin kör noktası olan başının üstüne gelen plase vuruşla kaza da geldi.

YABANCI HAKEM ŞART
Senin 10 numaralı oyuncun çekirdek çitler vaziyette oyunda hiç yokken, rakibin aynı pozisyondaki oyuncusu bütün takımının hücum kurgusunu yapıyordu.
Beşiktaş'ın golünde % 30 Babel, % 60 Cenk ve % 10 Talisca'nın katkısı vardı.
% 10 da vuruştan değil, o noktaya koştuğu içindi.
Elek durumundaki Tosic yerine Medel'in girmesi, sezonun en radikal maçın da en doğru kararıydı. Adriano, yanında hızlı ve kesici Medel'i görünce ileri çıktı ve orta saha üstünlüğüyle birlikte maçın hakimiyeti de Beşiktaş'a geçti.Tosic ara sıra iyi oynayan vasat, Medel ise ara sıra kötü oynayan iyi futbolcu.
Tebrikler Beşiktaş. Bu maçlar da olmasa normal bir hakem görmeyeceğiz.
Lig ve Avrupa arasındaki temel fark da hakem farkıdır.
Yabancı hakem şart diyoruz.

MAÇIN EN iYiSi PEPE
Defansı topluyor, takıma moral veriyor.

MAÇIN EN KÖTÜSÜ TALISCA
Boş kaleye dokundu, sahada yoktu.