Selda Uskan

SELDA USKAN

Tarihi 17 Şubat 2018

Biri erkekleri durdurmalı!

Selda hanım hayatta en nefret ettiğim şey, "Erkektir yapar!" lafı! İnsan eşitliğinin tavan yaptığı çağımızda bu neyin savunması anlayabilmiş değilim?
Kaynanam bu lafı söyleye söyleye sonunda oğlunun kanına girdi, kocamın zıvanadan çıkması yakın. Başta kadınlar, erkek-kadın ayrımını kabul ederse erkek nasıl şımarmasın?
Bence eş dediğiniz karısına ve yuvasına karşı sorumludur. Adım atarken düşünmelidir, "Hata yaparsam aynı hakkı karıma da vermiş olurum, bu yüzden uçkuruma sahip çıkmalıyım" diye.
Ama onlara gelince özgürlük, bize gelince namus, ahlak!
Erkek milletine seslendim.
Rumuz; Zeynep K.

TELAŞA MAHAL YOK
S.U. CEVAP;
Sevgili okurlarım, canlarım, çiğerlerim...
Şu 'ya kocam aldatırsa' paniğini bir tarafa bırakıp hayatınızı yaşamaya ne dersiniz? Çünkü öyle ya da böyle bir bakıyorsunuz 60 yaşına gelmişsiniz, her şey geride kalmış. Hele senin durumun Zeynep'cim, adam henüz bir şey yapmamış, peki neden bu telaş? Evet anlıyorum esas kafana takılan, 'beyefendilerle eşitliği bir türlü yakalayamamamız' ama o da olacak inşallah...
Misal 2095 yılında filan bir bakacağız uzaydan gelen 'erkek yiyen kadınlar' dünyamızı istila etmiş ve çıtır çıtır aradaki eşitliği sağlayıvermişler. Sağolsunlar...