Selda Uskan

SELDA USKAN

Tarihi 16 Ocak 2018

Çirkinim, ötesi yok!

Fahriye Evcen, dünya markası ile anlaşmış trilyonlar alacakmış! Selda abla, hani annem falan hep diyorsunuz ya "Güzellik önemli değil, para her şekilde kazanılır" lütfen kandırmayalım birbirimizi.
Şahane bir yüzün ve vücudun varsa, 6 aya kalmaz meşhur oluyorsun. Sonra da benim gibi yamuk-yumuk kızlara nutuk çekiyorsun, "Önemli olan güzellik değil akıl!"diye. pazardan alıyorum Aha çok akıllıyım, beş kuruş para yok cebimde, onu ne yapacağız? Hiçbir genç kızlık özlemimi gideremedim bugüne kadar abla. Parfüm merakım vardır, ala ala pazardan alabiliyorum. Onunla da hangi karizma oğlanın dikkatini çekebilirsin ki? Off işte böyle... Lütfen bana bir akıl verin.
Rumuz; Nur A.

KALK, DOĞRU ONKOLOJİYE!
S.U. USKAN; Yaradan'a isyan etme önce...
"Bütün uzuvlarım, biraz şekilsiz olsalar da çok şükür yerli yerinde ve sapasağlam" diyerek şükret. Ya da hemen fırla, en yakın hastanenin onkoloji bölümünü ziyarete gidiyorsun. Yaşıtın kızların 'Bir gün daha nefes alabilmek' için ne mücadeleler verdiğini gör, beni de sinirlendirme hayatım. Unutma ki 'güzelliği paraya tahvil edebilmek' de ayrı bir sanattır ve uzmanlık ister.
Bak şekil A; nice huri gibi hatunlar sersefil hayatlar sürdürüyor. Bunu orta yolu şudur; Zekayı ve aklı kullanıp beceriyi geliştirmek ve yılmadan çalışarak başarıyı yakalamak. Para da zaten peşinden geliyor.