Selda Uskan

SELDA USKAN

Tarihi 13 Ocak 2018

Torun sevmek istiyorum!

Selda Hanım, lise mezunu erken yaşta anne olmuş ve eşini erken yaşta kaybetmiş bir kadınım. 56 yaşındayım ve bekar oğlumla yaşıyorum. Ve elbette oğlumu evlendirmek istiyorum. Son 10 yıldır kapısını çalmadığım kız kalmadı ama hiç birini beğendiremedim.
Kendisi bulsun diye bekledim, getirdiği kızları görseniz şaşar kalırsınız.
Hele bir tanesini hiç unutmuyorum. Kırmızı oje sürmüş, tırnaklar insanın gözüne batar şekilde, ayakkabıyla girdi evime, zaten o an bitti.
Daha fenası son iki senedir artık torun sevmek istiyorum ! Ama oğlanda tık yok. Şansıma akrabalar arasında bebek sahibi olan da yok ki gidip öpüp koklayayım.
Şaka yapmıyorum, bebekler artık rüyalarıma giriyor. dost internetten bebek videoları yolluyor. Lütfen şu oğlumu evlendirin!
Rumuz; Urla

ÇARE BEZ BEBEK!
S.U. CEVAP;
Yaşamlarımız ve özlemlerimiz hemen hemen aynı. İnsanlar inanmıyor ama torun özlemi başedilmez boyutlara gelebiliyor. Tavsiyem bizim oğlanlar çocuk sahibi olana kadar biz sizinle el ele verip kreşleri ziyarete gidelim.
Belki mıncıklamamıza izin vermezler ama bağrımıza sımsıkı basıp öylece kalabiliriz. Ya da birer oyuncak bebek alalım diyeceğim, bu sefer öyle kaş göz çiziyorlar aman Yarabbi, değil sevmek gece görseniz korkuyorsunuz.
Gerçeğine benzeyeni de 25 cm, ele avuca gelmiyor. Hadi gelin bu vesileyle ilgililere seslenmiş olalım; Lütfen Çaki suratlı bebekler yapmaktan vazgeçin, müşterileriniz arasındaki biz babaanneleri de unutmayın.