Selda Uskan

SELDA USKAN

Tarihi 7 Ocak 2018

Nefreti bir komiklik!

Ey sevgilim olacak sulu zırtlak, sana sesleniyorum... En sinir olduğum durumda karşıma geçip gülmen hiç hoş değil!
Çünkü az önce yaptığın "Titanik" benzetmeni 45 kiloya da düşsem asla unutmayacağım! Benim burada kanım çekilmiş, sen sırıtabiliyorsun!
Senden nefret ediyorum! Evet ben de kavgalarımızı uzatmayı sevmiyorum, ama kimin haklı kimin haksız olduğu sonucuna varmadan bitmez oğlum! Bu yan çizmektir, ya da doğrudan suçu kabul etmektir.

​ANLAMA KILAVUZU
Ben senle ne yapacağım ya? Selda abla sen de duydun mu yazdıklarımı?
Böyle adamlara ne yapılır, daha doğrusu bunları 'Anlama klavuzu' filan var mıdır? Yoksa çaba sarfetmek bile gereksiz midir?
Tez elden kapıya mı konmalıdır? Ne olur bana bir akıl verin.
Saygılar ablacım....
Rumuz; Ben

Espri modası
S.U. CEVAP; Bence bütün suç Cem Yılmaz'da... O komik suratıyla ufkumuzda belirmeden önce, erkeğin bir hayli ciddisi makbuldü. Bakınız; Göksel Arsoy. Bizler de her durumda ve pozisyonda kasılan ve karizmasını kollayan adamlara bayılırdık. Sağ el pantolon cebinde, hafif kambur, baş yana eğik ve son derece anlamlı bakışlar, bir de dudak kenarında hafif bir tebessüm... Şimdiyse 'Ay bir espri patlatayım kızlar bana bayılsın' modası var.
Modanın peşinde de bir sürü alık oğlan! Seninkini tenzih ederim. Çocuk belli ki ortamı yumuşatmaya çalışmış. Tabii o 'Titanik' benzetmesi hiç hoş değil ama affet gitsin. Bir de Göksel Arsoy filmleri izlet, belki biraz toparlanır. Saadetler diliyorum.