Tarihi 24 Ocak 2018

Onlar kaçacak biz kovalayacağız

Zeytin Dalı dedik, zeytini halka dalı teröriste yönelttik. Şanlı ordumuz, kahraman Mehmetçiğimiz Afrin'de, 80 milyon Türk halkının duaları onlarla.
Ama ne yazıktır ki; böylesine milli bir meselede bile hainlik edenler aramızda var. Biz ABD'nin, dünyanın bize hainlik etmesine alıştık ama içimizden de benzer iftiralar yükselince işte o zaman dayanamıyoruz.
Olan biteni savaş ve barış kıskacında değerlendirmekte ısrar edenlere bir çift sözüm olacak; bir kere savaş da barış da bir ülke ile yapılır. Ama bizim karşımızda ABD'nin maşa olarak kullandığı teröristler var.
Bu teröristler bizim sınırımızda milli güvenliğimize tehdit oluşturacak ve biz buna seyirci kalacağız öyle mi?
Kimse kusura bakmasın ama bu alçak teröristler temizlenene kadar onlar kaçacak biz kovalayacağız.
Bu böyle biline..

​AJDA PEKKAN'DAN YERLİ VE MİLLİ SİLAH
Zeynep Kartal ismi İngiltere ve dünya modasında ayrı bir yeri olan modacı. 15 yıl önce eşinin işi için gittiği İngiltere'de tamamen kendi çabasıyla azimle tırmandığı zirve, anasının ak sütü kadar helal.
Manchester futbolcularının eşlerini giydirdiği gibi kraliyet ailesine kadar uzanan bir müşteri listesi var Zeynep Kartal'ın.
Her yıl London Fashion Week'te defile düzenleyen Kartal'ın geçen yılki teması; 15 Temmuz idi.
Yerli ve milli olmanın Türkiye içinde bile bu kadar önemli olduğu bir dönemde, Avrupa'nın en önemli ülkesinde bir Türk olarak var olan, var olmakla kalmayıp milli değerlerine sahip çıkmayı tüm dünyanın gözü önünde en kuvvetli vurguyla yapan Zeynep Kartal, Türkiye'nin süper starı Ajda Pekkan ile işbirliği yaptı ve hazırlanan kreasyon 17 Şubat'ta Londra'da görücüye çıkacak.
Türkiye'nin dünyadaki modern yüzü Ajda Pekkan'ın Avrupa'daki temsilcimiz Zeynep Kartal ve Züleyha Özgül ile birlikte milli olmayı haykıracağı London Fashion Week hiç bu kadar yerli olmamıştı...



Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Yozgat ziyaretinde görüşemediği için ağlayan 4 yaşındaki Irmak Ayşe, hayaline kavuştu...

​YALNIZLIK BAKANLIĞI
Geçtiğimiz günlerde BBC'nin geçtiği bir haber hayli ilginçti. İngiltere hükümeti; Yalnızlık Bakanlığı kurma kararı aldı ve bir bakan atandı bile.
Sebebi ise istatistiklerle ortada; yalnızlığın İngiltere'de 9 milyon kişiyi etkilediği düşünülüyor. 2017 yılında yayımlanan bir rapora göre yalnızlığın günde 15 adet sigara içmek kadar olumsuz etkisi var.
İngiltere'de 75 yaşından büyük olan nüfusun 2 milyon olduğu ve yarısının yalnız yaşadığı düşünülürse, çoğunun günlerce hatta haftalarca hiçbir sosyal temas kurmadan yaşadığı belirtiliyor.
Bu olaya bir başka açıdan bakarsak; dünyada 3 milyar insan yani dünya nüfusunun yüzde 40'ı sosyal medya kullanıyor ve günün en az 2 saati burada geçiriliyor.
Ve, sosyal izolasyon yaşama ihtimalinin küçümsenmemesi gerektiği de ortada.
Yani; İngiltere'de 75 yaş ve üstü için kurulan bu bakanlık, dünya genelindeki sosyal medya kullanıcıları için 25 yaş ve altı için icap eder hale gelir ise şaşırmayalım!
O yüzden de çocuklarımızla daha fazla vakit geçirmekte geç kalmayalım..

DERİN SÖZ
Başına dolu yağan, dünyanın dört yanını fırtına içinde sanır... (MONTAIGNE)