Oktay DERELİOĞLU

OKTAY DERELİOĞLU

Tarihi 3 Aralık 2017

10-0 bile bitebilirdi!

DÜN oynanan derbi için diyecek tek şey var bu takım isteyince kazanıyor. Beşiktaş dün maça Şampiyonlar Ligi'nde gösterdiği motivasyonla oynadı. İlk yarıda maçın hakimi Beşiktaş'tı.
Rakibine Rodrigues'in şutu hariç şans tanımadı. İlk yarıda Fırat Aydınus bence Beşiktaş'ın bir penaltısını da atladı. Son yıllarda izlediğim en ezici üstünlükle tamamlanan derbiydi. Beşiktaş'tan Pepe dışında pozisyona girmeyen oyuncu kaleci Fabri'ydi.
Beşiktaş'ın 10-0 yenebileceği bir maçtı.
Şenol hocanın dünkü maça Talisca ile başlamaması büyük risk olmasına rağmen yerine oynayan Oğuzhan çok iyi oynadı ve tam not aldı. Beşiktaş gerçek kimliğini sahaya yansıtınca çok rahat kazandı. Kartal'ın aldığı galibiyetle taraftarını coşturdu.

RAKİBİ BUNALTTI
Muslera'nın yediği ilk gol de Uruguaylı kalecinin klasına yakışmadı. Beşiktaşlı futbolcular ikinci yarının başından itibaren rakiplerini öylesine bunalttı ki Galatasaraylı oyuncular maç ne zaman bitecek diye düşünmeye başladı. Beşiktaş da aldığı kritik zaferle Galatasaray'la puan farkını 3'e indirerek zirve yarışında iddialı konuma geldi.

MAÇIN EN iYİSi BABEL
90 dakika boyunca mükemmel oynadı.

MAÇIN EN KÖTÜSÜ DENAYER
Defansif ve ofansif hiçbir katkı yapmadı.