MÜGE ANLI

MÜGE ANLI

Tarihi 8 Haziran 2010

'Aşkım eve dön, bir daha dövmeyeceğim'

25 yaşındaki Erkan Ermiş, yaklaşık 1 aydır kayıp olan imam nikahlı eşi Aslı Damar'ı aramak için katıldı programıma… 3 aylık hamile olan Aslı Damar, 5 Mayıs günü 1.5 yaşındaki oğlunu da bırakarak kayıplara karıştı.
Evden çıkarken yanına herhangi bir eşya almayan hatta nüfus cüzdanını bile evde bırakan Aslı Damar'ı arayan Erkan Ermiş, önce "Aslı'nın neden gittiğini bilmiyorum" dedi.
Konuşmaya başladıkça 20 yaşındaki genç kadının şiddet gördüğü, 2 aylık hamileyken elektrik kablosuyla dövüldüğü ortaya çıktı.

'Oğlum 'anne' diye ağlıyor
Birlikte yaşadığı Aslı Damar'a şiddet uyguladığını kabul eden Erkan Ermiş, "Aslı'yla tartışmalarımız oluyordu. Bazı tartışmalarımızda ileri gidip ona el kaldırıyordum. Ancak çok pişmanım. Onu çok seviyorum. 1.5 yaşındaki oğlum 'Anne' diye bacaklarıma sarılıp ağlıyor.
Onu bu halde görmeye dayanamıyorum. Eve dönerse hemen resmi nikah kıyacağım. Kendimi işime verip, çalışacağım. Hayatımı düzene sokacağım. Aslı ne olur evine dön" dedi.
Erkan Ermiş bunları anlatırken rejiyi Aslı Hanım'ın annesi aradı ve "Kızım sürekli dayak yiyordu.
Erkan kızımı 2 aylık hamileyken kabloyla dövdü" dedi. Bu iddiayı sorduğumuzda Engin Bey inkar etmedi ve "Bunu yaptığım doğru ama çok pişmanım. Bir daha asla böyle bir şey olmayacak. Aslı ne isterse yapacağım. O benim çocuklarımın annesi. Beni izliyorsa ne olur arasın. Aslı lütfen eve dön, bir daha asla dövmeyeceğim. Bundan sonra çok mutlu bir hayatımız olacak" diye konuştu.

Aslı, abisinin sevgilisiymiş…

Bu sırada rejiye art arda telefonlar gelmeye başladı.
Bir izleyicimin iddiası hepimizi şoke etti. İzleyicim, "Aslı daha önce Erkan'ın abisiyle birlikteydi. Aslı'nın 3.5 yaşındaki oğlunun babası Erkan Ermiş'in abisi…" dedi. Erkan Ermiş ise "Bu doğru, abim şu anda hayatta değil. Ben artık geçmişe sünger çektim. Geçmişle ilgili hiçbir şey duymak ve konuşmak istemiyorum. Aslı döndükten sonra çocuklarımızla mutlu bir hayat sürdürmek istiyorum" dedi.

Beklenen telefon geldi

Erkan Bey o kadar pişmandı ki yayın boyunca gözyaşı döktü. Çocuklarının babasını ekranda gözyaşları içinde görmeye daha fazla dayanamayan Aslı Damar ise yayına bağlandı. Önce "Eve dönmeyeceğim" dedi. Ardından Erkan Ermiş'in "Aşkım, beni bir kere dinle; çok pişmanım.
Bütün yaptıklarım için özür diliyorum.
Bundan sonra seni hiç üzmeyeceğim" sözleri üzerine "Yüz yüze görüşebiliriz" dedi. Erkan Bey verdiği sözleri tutacak ve hayatında yeni bir sayfa açabilecek mı, hep birlikte bekleyip göreceğiz.