Lütfi Albayrak

LÜTFİ ALBAYRAK

Tarihi 15 Şubat 2018

Kadınların gizli güçleri

KOKU alma duyusu gelişmiş olduğu için adamın onu aldattığını anlayabilir.
İğrenç tarafı da erkeğe yaklaştığında aldığı kokunun ne olduğunu bilir.
Bulaşık makinesinde olmayan yerler yaratmak bunlardan biridir. Ayağı denk almak lazım, duş aralığı fazla açılırsa insan kendini de bulaşık makinesinin içinde buluverir mazallah.
Bulaşık makinesini yerleştirirken aynı anda; çay demlemek, Türk kahvesi yapmak, çöp atmak, yemek yapmak, TV seyretmek ve telefonla konuşarak aynı zamanda da kocasına laf yetiştirebilmek sadece bazılarıdır...
Sessizliği sağır edici olur.
15 santimlik topukla son sürat koşabilir.
Tek el hareketi ile bütün trafiği durdurabilir.
Araba kullanırken aynı zamanda aynada makyaj yapabilir.
Topuklu ayakkabı ile de çok rahat araba kullanabilir.
Her türlü börtü böcekten korkup da suyun kaynama noktasında hazırladıkları ağdaya dayanabilmeleri ayrı bir tartışma konusudur.
Gözleriyle karşısındaki erkeğe yön verebilir... Ama kocaman açılmış gözler veya kısılmış/çekilmiş gözler.
Her durumdan haklı çıkabilme yetenekleri vardır.
Bir şekilde haklı çıkarlar ve sonrasında işin ilginci kendinizi gerçekten de suçlu hissetmeye başlarsınız ve suçlu olduğunuza inanırsınız. Bu fiziğin açıklayamayacağı bir şeydir. Yani doğa üstüdür.
Başka bir kadından etkilendiğinizi anlayabilmeleri bütün içgüdüsel yeteneklerinden sadece bir tanesidir.
Toplum içinde hiç çaktırmasa bile, gözlerden uzak yerlerde sinsice diyet yapan hemcinsini gözünden şıp diye anlar.

ÖKÜZ
BİR adamla karısı hayvanat bahçesine gider. Bir çite yaklaşırlar. Çitin üstünde 'bu hayvan bir senede tam 100 kere çiftleşti' yazar. Kadın kocasına bak bak bu boğayı örnek al der. Adam sinirlenir.
Daha sonra başka bir çitin yanına gelirler. Çitin üstünde 'bu hayvan bir senede 200 kez çiftleşti' yazmaktadır.
Kadın kocasına tekrar asıl bunu örnek almalısın der. Adam iyice sinirlenir.
Bir çite daha gelirler çitin üstünde 'bu hayvan bir yılda tam 365 kere çiftleşti' yazar. Kadın kocasına diğerlerini unut bu boğayı kendine ekol olarak seç der. Adamda artık dayanamıyarak dönüp kadına "boğaya sor bakayım karıcığım hep aynı inekle mi çiftleşmiş" der.

MTV
MTV çalışanları, MTV'nin izlenme oranını belirlemek için vatandaşlara MTV'yi izleyip izlemediklerini sorarak bir araştırma yapıyorlarmış.
Bir Roman'a sormuşlar; "MTV izliyor musunuz?" diye; Roman vatandaşı cevap vermiş. "İzlemez miyim, izlerim em TV izlerim, em radyo dinlerim."

​ALKIŞLIYORUM
Yine oldukça kalabalık bir nöbet akşamında, orta yaşlı bir adam kalabalığın arasından sıyrılıp yanıma geliyor. Şikayetinin ne olduğunu sorduğumda, kafasına ufo düştüğünü söylüyor. Direkt psikiyatriye yönlendirdiğim hasta, bir süre sonra elinde notla geri geliyor: "Kafasına Ufo marka ısıtıcı düşen hastanın kafa travması yönünden incelenmesi rica olunur..."
1.50 boyunda ve 40 kiloyum. Nişanlım ise 1.83 boyunda ve 90 kilo. İkimizin mükemmel(!) uyumu karşısında annemin yorumu: "Virgülünü buldu sonunda."