Lütfi Albayrak

LÜTFİ ALBAYRAK

Tarihi 20 Ocak 2018

Erkekler kadınların hangi davranışlarına bayılıyor?

Erkeklerin, kadınlarda güzel bulduğu ve tuhaf da olsa hoşlarına giden bazı davranışlar vardır: Delice gülmek, dudak ısırmak vs...
İşte erkeklerin, kadınlarda delicesine bayılıp, güzel bulduğu davranışlar!
Güzel bir kahkaha Kahkaha bulaşıcıdır! Bir erkeğin yanında güçlü ve gerçek bir şekilde gülen kadınlara, erkekler gerçekten bayılıyor.
Gülmek her kadına yakışır zaten.
Dudak ısırmak Heyecandan, gerginlikten vs. dolayı dudaklarını ısıran kadınlar, erkeklerin gözüne çok hoş geliyor. Dudak ısırmak, sanki bir tutku ve bir cazibe katıyor.
Tatlıya olan düşkünlük Çikolata görünce eriyen kadınları gören erkeklerde onların bu hallerine eriyor resmen!
Tatlıya düşkünlüğü olan kadınlar, erkeklerin çok hoşuna gidiyor.
Pozitif ve mutlu olmak Erkekler genel olarak, "Sen beni sevdin, ben seni sevmedin...
Yak yak!!!" tarzı arabesk şarkı söyleyen kadınları değil, "Hep mutlu olalım, gezelim, hediyeler alalım'' tarzı mutlu şarkılar söyleyen, pozitif ve mutlu kadınları severler. Huysuz ve karamsarları sevmezler.
Burun buruşturmak Bir kadın sinirlendiğinde burnunu kıvırıp, buruşturuyorsa çok çekici oluyor. Bazılarınıza çok çekici gelmiyor gibi ama burun buruşturmak bazı erkeklere göre çekici geliyor. "Sinirlendiğinde çok güzel oluyorsun...'' sözü buradan mı geliyor acaba...?
Kolaylıkla kızaran, utangaç bir yüz ifadesi Bu utanç ve heyecan işareti olarak beliren yüz kızarmasını kim sevmez? Tatlılıktan kıpkırmızı olan o yanakları kim sıkmak istemez? Emin olun, yüz kızarması bana göre bir kadını çekici yapan mükemmel bir detay.
Bazıları tuhaf da olsa, bu güzel hareketleriniz hiç bitmez umarım. kizlarsoruyor.com/VoyagerC

HIRSIZ
Adamın kapısının önünden arabası çalınır. Aradan 2 gün geçer ve araba geri gelir. Araç sahibi arabası geri geldi diye sevinmiştir. Aracı kontrol ettiğinde içinde bir not fark eder. Hırsız araca bıraktığı notta şunları yazmıştır;
"Özür dilerim arabanızı çaldım.
Ama buna mecbur kalmıştım. Karım o anda doğum yapacaktı ve başka çarem yoktu! Bu yaptığımın çok yanlış olduğunun farkındayım ve bir şekilde telafi etmek istiyorum. Yarın tiyatroya eşiniz ve sizin için 2 bilet aldım.
Hatamı telafi etmek için bende orada olacağım. Bu durumu nasıl karşılayacağınızı bilmiyorum. Ancak kendimi bir şekilde affettirmek istiyorum." Arabası çalınan adam notu okuduğu zaman çok duygulanır.
Durumu eşine anlatır ve tiyatroya giderler.
Aracı çalan ve geri getiren kişi tiyatroya gelmemiştir ancak adam ve eşi tiyatroyu çok beğenir ve hallerinden memnun eve dönerler… Eve geldiklerinde kapı açıktır ve çok şaşırırlar.
Ev soyulmuştur ve duvarda bir not vardır… -Abi, tiyatro nasıldı?