İLKER YAĞCIOĞLU

İLKER YAĞCIOĞLU

Tarihi 5 Mart 2018

Kocaman hüsran

DÜN akşam ilk yarının skoru tam anlamıyla bir şoktu. Herhalde Aykut Kocaman ve Fenerbahçe taraftarı en kötü senaryosunda dahi böyle bir skoru düşünmüyordu.
Üst üste oynanan Beşiktaş derbisi Fenerbahçe takımını çok hırpalamış.
Hem fiziksel hem de psikolojik olarak maça gereken ağırlığı koyamadılar. Aykut hocanın 11 tercihleri belki eleştirilebilir.
"Beşiktaş maçının en iyisi Şener niye yoktu? Kupa maçında çok iyi oynayan Soldado ve Mehmet Ekici yer bulamaz mıydı?" diye. Ama bunlar benim için teferruat. Benim takıldığım konu şu; ilk devreyi 2-0 geride tamamlamışken ve sahanın en iyisi Hasan Ali iken hala niye risk almadın.

GEÇ KALINDI...
İkinci devreye başlarken Soldado ve Mehmet Ekici hamlesini herkes gibi ben de bekledim. Ama Aykut hoca, Soldado'yu 69'da 80'de de Mehmet Ekici'yi ancak alabildi.
Aatıf'ın Soldado ve Ekici varken ilk tercih olması da eleştrilebilecek konulardan birisiydi.
F.Behçe, maç boyu Muğdat, Larsson ikilisinin ani çıkışlarını bir türlü engel olamadı.
Şunu ilave etmeliyim ki dün gece tribünlerdeki 20 bin taraftarın bu takımı eleştirmeye sonuna kadar hakları var. Bu soğuk havada evlerinde oturup sosyal medyadan takıma destek olacaklarına stada geliyorlarsa ben onları alkışlarım.Bu sonuç altından kolay kalkılamayacak bir yara açtı.

MAÇIN iYiSi MUĞDAT
Çok iyi oynadı. Kanatta başarılıydı.

MAÇIN EN KÖTÜSÜ FERNANDAO
Hiçbir şey yapmadı. Etkisiz