İLKER YAĞCIOĞLU

İLKER YAĞCIOĞLU

Tarihi 21 Ocak 2018

Son düdüğe kadar!

FENERBAHÇE dün akşam maça müthiş bir tempo ile başladı. Daha 6. saniyede Giuliano ile sezonun en erken golünü atıp öne geçebilirlerdi. Sonraki bölümlerde de özellikle Fernandao'nun golüne kadar sahanın tek hakimi Fenerbahçe'ydi. Oyunu çok iyi daraltan bütün oyuncularıyla çok doğru baskı yapan Sarı-Lacivertliler, Göztepe'nin 3 pas yapmasına dahi izin vermediler.
20. dakikadan sonra ister maç psikolojisi deyin ister orta sahanın yavaş yavaş yorulmaya başlaması deyin Fenerbahçe oyunu geride kabul etmeye başladı.

DOĞRU HAMLELER
Maçın başındaki baskı gitmiş daha dengeli bir oyun oynanmaya başladı. Bu da ister istemez Göztepe'nin özgüvenini artırdı. Bu tarz maçlarda savunarak maçı bitirmek zordur. Doğrusu ikinciyi atıp maçı tamamen bitirmektir. Fenerbahçe ikiyi bulamadığı için maç boyu çok tedirgin oynadı. Skrtel'in sezon başından beri sayısını unuttuğum bireysel hatası gelince Göztepe aradığı beraberlik golünü buldu.
Aykut hocanın Valbuena ve Soldado'yu oyuna alması çok doğruydu. F.Bahçe son ana kadar golü aradı ve 90+3'te ikinciyi buldu. F.Bahçe'nin 2. yarıya galibiyetle başlaması takıma da ayrı bir motivasyon sağlayacaktır.

MAÇIN İYİSİ FERNANDAO: İlk golü attı. Baskılı oynadı. Çalışkandı

MAÇIN EN KÖTÜSÜ SKRTEL: Yaptığı bireysel hatalar kaçıncı oldu.