İLKER YAĞCIOĞLU

İLKER YAĞCIOĞLU

Tarihi 24 Aralık 2017

Kaçan balık büyük oldu

Geçen haftaki kadrodan cezalıları ve sakatları düşündüğümüzde çok farklı bir 11'in sahada olacağı belliydi. Özellikle defans bloğunun tamamının değişmesi Fenerbahçe takımını bir hayli fazla tedirgin etti.
Aykut hocaya orta sahada genç Oğuz Kağan'a görev vermesi, sağlam iki santrforu kulübede oturtması ve sahaya forvetsiz çıkması da Fenerbahçe'nin oyun üstünlüğünü eline almasına ve alıştığımız pas oyununu oynamasına engel oldu. Rakip Konya'nın da benzer bir oyun planı ile sahaya çıkması maçı kilitledi.
Açıkçası maçı izlerken, "Bu maçta nasıl gol olacak?" diye çok fazla düşündüm.

ÜRETKENLİK YOKTU
Keyifsiz geçen ilk yarının ardından Aykut hoca Soldado hamlesini yaptı.
Fakat devrenin başında Isla'nın inanılmaz hatası sonucu Fenerbahçe'nin geriye düşmesi moralleri bir hayli bozdu. Dün gece Fenerbahçe'nin en büyük sıkıntısı oyunu Konyaspor yarı sahasına yıkamamış olmasıydı.
Yani problem maça forvetsiz çıkmak değil, oyunun merkezini rakip yarı alana taşıyamamaktı. Fenerbahçe, Konya'da kritik 2 puan bırakarak Beşiktaş'ın yenildiği haftada kritik bir kayıp yaşamış oldu. Sarı-Lacivertliler eğer Konya'da kazanmış olsaydı ikinci yarıya hem daha iddialı hem de daha moralli girecekti.
Kaçan balık büyük oldu...

MAÇIN EN iYİSi:M.TOPAL
F.Bahçe'nin en çalışkan ismiydi.

MAÇIN EN KÖTÜSÜ: ISLA
Yaptığı kritik hata pahalıya patladı.