İLKER YAĞCIOĞLU

İLKER YAĞCIOĞLU

Tarihi 20 Kasım 2017

Çubuklu ruhu geri döndü

Cuma akşamı Beşiktaş'ın beraberliği, cumartesi gecesi de Galatasaray'ın 3 puan kaybetmesiyle Sivas karşılaşması Fenerbahçe için 8 puanlık bir maçtı.
Sivas maçında alınacak bir galibiyet zirveye kocaman bir adım anlamına geliyordu. Sivas gibi zorlu bir rakibe karşı eksiklere rağmen Fenerbahçe bunu başardı. Derin bir nefes aldı.
Daha maçın başlama düdüğü ile birlikte bu sezonun en coşkulu takımını sahada gördük.
Sahadaki her oyuncu maçı kazanmayı istediklerini rakip Sivas'a hissettirdiler.

FENER UMUT VERDİ
Önde maça baskıyla başlayıp Sivasspor'a oynama imkanı tanımadılar. Mehmet Topal'ın takıma dönmesi Şener ve İsmail'in iki bekte yer alması takımın oyununa büyük katkı sağladı. Ve ilk 45 dakikayı Fenerbahçe çok tempolu ve istekli oynayarak önde kapadı.
İkinci yarının başında İsmail'in hatasıyla başlayan pozisyonda Sivas golü bulunca bütün Fenerbahçeliler yine "Eyvah" dediler.
Ama hemen sonrasında takımın bu gole verdiği cevap Aykut Kocaman'ın Soldado hamlesiyle birleşti. Soldado'nun hat trick yapmasıyla Fenerbahçe maçı kazanmayı başardı.
Bu tür maçlarda oyundan çok skor önemlidir. Ama Fenerbahçe'nin oyununun da gelecek haftalar adına ümit verici olduğunu söyleyebilirim.

MAÇIN iYiSi SOLDADO
Adeta patlama yaptı. Gecenin yıldızıydı.

MAÇIN EN KÖTÜSÜ BIFOUMA
Kendini attırarak Fener'in işini kolaylaştırdı.