İLKER YAĞCIOĞLU

İLKER YAĞCIOĞLU

Tarihi 5 Kasım 2017

Tren kaçıyor

Kayseri maçında son saniyede kaybedilen iki puanın ardından Fenerbahçeli oyuncuların çok tedirgin olduklarını, öz güvenlerinde ciddi bir eksilme olduğunu ve bunun da oyunlarına yansıdığını söylemek herhalde dün akşamın özetidir. Fenerbahçe dün Ankara'da ligin kalan kısmını yakından ilgilendircek hayati bir 2 puan bıraktı. Sarı- Lacivertliler maça harika bir golle başladı. Ozan Tufan öyle bir pas verdi ki inanın Giuliano bile bunu beklemiyordu.
Sahadaki herkes, Ozan'ın şut atmasını beklerken, genç oyuncu Giuliano'ya harika bir pas verdi. Brezilyalı da bu güzel servisi golle sonuçlandırdı.
Sakatlılkarın ardından mecburi iki değişklik yapan Aykut Kocaman'ın işi zorlaştı ve maçı koparacak hamleleri yapamadı.

2. GOLÜ BULMALIYDI
Üstünlük sayısını bulduktan sonra çok tutuk bir oyun sergileyen Fenerbahçe, rakibine çok fazla topla oynama fırsatı verdi. Geçen hafta Hasan Ali'nin bireysel hatası sonucu gelen golle Kayseri'ye 2 puan kaptıran Kanarya dün de Şener'in büyük hatası sonucu 89'da kalesinde beraberlik golünü gördü. Fenerbahçe gibi büyük bir takım sadece skoru korumak adına çabalarsa bunun sonu dün akşamki haftadaki gibi hüsran olur. Bundan sonra şampiyonluk yarışında F.Bahçe'nin işi çok zor.

MAÇIN İYİSİ OZAN
Genç oyuncu harika bir asist yaptı.

MAÇIN EN KÖTÜSÜ REGATTİN
Osmanlısporlu futbolcu varlık gösteremedi.