İLKER YAĞCIOĞLU

İLKER YAĞCIOĞLU

Tarihi 3 Eylül 2017

Rusya artık çok zor

Dün akşam ilk 45 dakikada kötü dahi diyemeyeceğimiz bir oyun oynadık. Sahada ne yaptığını bilen bir tek oyuncumuz dahi yoktu. Aslında ilk yarının en güzel özeti kaleye çektiğimiz tek şutun 31. dakikada Emre Belözoğlu'ndan gelmesiydi.
Ukrayna dersini o kadar iyi çalışmış ki top bize geçtiği zaman bütün takım oynamamıza izin verip kaptıkları toplarla da hızlı hücumlarla kalemize indiler. Tabi bunda Lucescu'nun kabahati yok. Kendisi Ukrayna futbolunu tanımadığı için Ukrayna'nın nasıl oynayacağını da her halde kestiremedi!
Şaka bir yana 12 yıl boyunca hangi ülkede çalıştı merak ediyorum.

HAKEM FELAKETTİ
Şunu da söylemek lazım. Evet yediğimiz iki gol tam bir yan hakem faciasıydı. İlk gol ofsayt. ikincisinde ise top dışardan çevrildi. Ama bu goller olmasaydı da ortaya koyduğumuz futbolla Ukrayna'ya karşı direnmemiz zor gözüküyordu.
İkinci yarıda oynuyormuş gibi gözüken taraf biz olsak da girdiğimiz tek pozisyon Cengiz'in zamanlama hatası yaparak vuramadığı pozisyondu.
Buna karşın Ukrayna yine ilk devre yaptığının aynısını yapıp kontra ataklarla kalemizde çok ciddi pozisyonlar buldular. Sonuçta Lucescu'nun deyimiyle final maçımızı kaybettik. Rumen hocaya göre bundan sonra şansımız kalmadı.
Bu cümleler bana değil hocaya ait.
Maçtan önce böyle demişti. Çok meram ediyorum Hırvat maçına takımı nasıl motive edecek.

MAÇIN EN İYİSİ KONOPLYANKA
Çok diriydi.
Süratiyle bizi dağıttı...

MAÇIN EN KÖTÜSÜ LUCESCU
Ukrayna'yı sanki hiç tanımıyordu!