İLKER YAĞCIOĞLU

İLKER YAĞCIOĞLU

Tarihi 28 Ağustos 2017

Virajı döndüler

Fenerbahçe için Vardar travmasından sonra önemli olan tek şey bu maçtan 3 puan alabilmekti. Aykut hoca da hazır olmasalar da elindeki bütün kozlarını sahaya sürerek 3 puanı çok istediğini gösterdi. Hazır olmayan Soldado yine aynı şekilde Guiliano maça ilk 11'de başladılar.
Zaten merakla beklediğimiz de bu iki oyuncu ve Mehmet Ekici'nin Fenerbahçe'ye vereceği katkının ne olacağıydı. Hazır olmasalar da Soldado ön tarafta sıkıntıyı çözebileceğini gösterdi.
Guiliano için çok bir şey söylemek zor. Çünkü daha çok erken. Ama kalitesi tartışılmaz.

PENALTI DEĞİL!
Maçın bir ara sıkıntıya girmesinin sebebi hakem Ümit Öztürk'ün Gençlerbirliği lehine verdiği penaltı oldu. O pozisyon bence penaltı değildi.
Çünkü Ahmet kafayı vurduktan sonra Skrtel'in ona bir teması var.
Dolayısıyla da Ahmet İlhan'ı vuruş anında etkilemedi. Tabi bu penaltı G.Birliği'ne moral verirken Fenerbahçe'nin gardını düşürdü.
Rantie'nin ilk yarının sonlarında saçma sapan bir şekilde atılması maçın seyrini de değiştirdi. Sarı- Lacivertliler de etkili olmasalar da Ozan'ın ayağından galibiyet golünü buldu.
Fenerbahçe hala hazır değil.
Oyun ilerleyen haftalar adına ümit vermiyor. Ama daha önce de söylediğim gibi katkı sağlamasını beklediğimiz 3 oyuncu Soldada, Guiliano ve Mehmet Ekici form tutarak bu takıma girdiklerinde Fenerbahçe ile ilgili kesin fikrimizi söyleyebiliriz.

MAÇIN EN İYİSİ VALBUENA
Çok iyi olmasa da enerjisiyle dikkat çekti.

MAÇIN EN KÖTÜSÜ RANTİE
Gereksiz şekilde kart görüp takımını yaktı.