Hayri Ülgen

HAYRİ ÜLGEN

Tarihi 18 Ocak 2018

Kartal turu geçti ama!

Beşiktaş zaten Osmanlıspor karşısında turu İstanbul'da geçmişti. Beşiktaş'ın oyuncu kalitesi ve Şenol Güneş'in tecrübesi Beşiktaş'a turu getirdi. Kartal, Mustafa Pektemek'in golüne kadar oyunu rolantiye aldı. Tempoyu kontrol eden Beşiktaşlı futbolcular fazla yorulmadan turu geçti.
Beşiktaşlı oyuncuların birçoğu teknik direktörü Şenol Güneş'e 'Hazırım' mesajını verdi. Mustafa Pektemek'in gol atması da çok önemliydi. Beşiktaş attığı golün ardından iyice rahatladı ve bunun üzerine Osmanlıspor beraberlik golünü buldu.
Bu golün Beşiktaş'ın gevşemesinden ötürü olduğunu söyleyebilirim.
1-1 olduktan sonra futbolun ciddiyetini hakemin düdüğüyle olduğunu anlamayan Beşiktaşlı futbolculara ikinci gol de hediye olsun.

AMATÖRCE HATA...
Osmanlıspor'un yediği golün ardından yaptığı baskısı galibiyeti getirdi. Mitrovic de penaltı pozisyonunda yaptığı acemice hatayla bu takımın futbolcusu olmadığını gösterdi.
Şenol Güneş bu maçtan sonra oyuncuları şunu söylemeli "Futbol bir ciddiyet oyunudur ve maç hakemin düdüğüyle biter." Bu maçın Beşiktaşlı futbolculara ikinci devre öncesinde ders olmalı.

MAÇIN EN İYİSİ CIKALLESHI: Attığı 2 golle maçın yıldızı oldu.

MAÇIN EN KÖTÜSÜ MITROVIC: Çok acemice bir penaltı yaptırdı.