Hayri Ülgen

HAYRİ ÜLGEN

Tarihi 3 Aralık 2017

Kartal’ın Aslan keyfi

Beşiktaş'ın kazanması gereken bir maçtı ve Şenol Güneş ile talebeleri dün akşam bunu fazlasıyla yaptı. Az attı, çok kaçırdı, ama ikinci yarıdaki oynadığı futbolla da taraftarlarını mest etti.
Tudor, Beşiktaş'ı durdurmak için önce Tolgay Arslan'ı imha etmeyi planlamıştı. Ama Hırvat hocanın planı tutmadı.
Bu kez Beşiktaş'ın yüzde yüzlük penaltısını vermeyerek Kartal'ın galibiyetini önlemek isteyen Fırat Aydınus başroldeydi. Ama o da başarılı olamadı.
İkinci yarıda Şenol Güneş'in planı devreye girdi. Takımını coşturan, koşturan ve farka inandıran bir ekip sahaya sürerek Galatasaray'ı darmadağın etti. Ben yıllardır futbolun içerisindeyim. Çok açık farklı mağlubiyetler de gördüm, ama Galatasaray gibi büyük bir takımın Beşiktaş karşısında bu kadar aciz duruma düştüğüne hiç şahit olmadım.
Belki maç 3-0 bitti ama en az 7 tane yüzde yüz gol kaçıran Beşiktaş vardı. Yani o golleri atmış olsaydı, maç 10-0 gibi bir skrola bitebilirdi.
Ben futbolcuları tek tek değil, tüm Beşiktaş takımını ikinci yarıdaki futbolundan dolayı alkışlıyorum. Şenol Güneş'i tebrik ediyorum. Ve o stadı dolduran müthiş taraftarı ayakta alkışlıyorum.

MAÇIN iYiSi TOSIC
Attığı golle güzel oyununu taçlandırdı.

MAÇIN EN KÖTÜSÜ TUDOR
Hırvat hoca yine bir derbide sınıfta kaldı.