Evren Turhan

EVREN TURHAN

Tarihi 5 Şubat 2018

Avantajı kullanamadı

Galatasaray - rakiplerinin puan kaybettiği haftada çok önemli Sivasspor maçına avantajlı bir şekilde ve moralli çıktı. Yeni transfer Nagatomo ilk 11 de oyuna başladı. Donk da sürpriz bir şekilde Fatih hoca tarafından 11 de başladı. İlk yarıda son derece silik bir görüntü çizen ve rakibini hiç rahatsız edemeyen Sarı-Kırmızılılar, yine duran toptan golü yedi. Orta alanda Ndiaye ve Fernando'nun yokluğu takımı olumsuz etkilemişti.
İkinci yarıya biraz daha önde basarak başlayan Galatasaray Gomis'le etkili olmaya çalıştı, ama net posizyon bulamadı.Galatasaray golü ararken Fırat Aydınus'un uydurma penaltısıyla 2 farklı geriye düştü. İleride bir türlü çoğalamayan Galatasaray'da Fatih hoca Tolga'yı oyundan alarak Eren'i oyuna soktu ve çift forvete döndü..

EREN GİRDİ VE ATTI
Oyuna giren oyuncular da etkili oldular. Eren Derdiyok golünü de attı.
Fatih hoca Belhanda'yı da oyuna alarak,bütün risklerini kullandı. Ciddi posizyonlar da buldu. ama puanı çıkaramadı ve çok önemli bir avantajı kaybetti. Rakiplerinin puan kaybettiği haftada Sivas deplasmanında çok kritik 3 puan bırakan Galatasaray, liderlik fırsatını elinin tersiyle itti.
Fatih hocanın Ndiaye'nin satılmasından sonra orta alanda oluşan boşluğa çözüm bulması gerekiyor. Fernando da bir an önce takıma geri dönmeli.

MAÇIN EN iYİSi AROUNA KONE
G.Saray defansına çok zor anlar yaşattı.

MAÇIN EN KÖTÜSÜ DENAYER
Savunmada çok büyük hatalar yaptı.