Evren Turhan

EVREN TURHAN

Tarihi 1 Ekim 2017

Namağlup lider

SEZON başından bu yana oynanan güzel oyun, alınan puanlar ve seyir zevki yüksek futboluyla taraftarlarını mutlu eden Galatasaray'ın dünkü Karabük maçında yağmurlu havaya rağmen dolu tribünlere oynamasına hiç şaşırmadım.
Ligin en çok gol atan, en az gol yiyen, namağlup lider durumda olan takımı Galatasaray'da Tudor, Linnes ve Feghouli tercihleriyle ilk onbiri oluşturmuştu.
Galatasaray maça yine önde basarak başladı. Maçın başında Muslera ve Serdar Aziz'in bireysel hataları dan bir tehlike yaşansa da Feghouili sahneye çıktı. Ardından Maicon'un golüyle farkı 2'ye çıktı. Galatasaray kanatları Linnes ve Mariano ile etkili kullandı. Feghouili'nin her aldığı top pozisyon oldu.

KAÇANLARI SAYAMADIM
Belhanda'nın kaptırdığı topta Yatabare, Karabükspor adına farkı bire indirdi. Ndiaye, koştu ama final paslarında doğru tercihler yapamadı. İkinci yarıda Feghouli'nin getirdiği toplarda Gomis bir türlü istediği vuruşları yapamadı.
Belhanda final paslarını ve tercihlerini doğru yapsa maç çok daha erken kopardı. Gomis'i geçen haftalara göre biraz fizik olarak iyi bulmadım. Rodrigues kaleye kadar iyi getiriyor ama finali yapamıyor. Galatasaray o kadar çok gol kaçırdı ki artık pozisyonları sayamaz olduk. Hakemin yarattığı penaltı maçı beraberliğe getirdi.
90+1 de Maicon yine sahneye çıktı ve maçı çeviren adam oldu.

MAÇIN EN iİYİSİ MAICON
Brezilyalı attığı 2 golle maça damga vurdu.

MAÇIN EN KÖTÜSÜ ALPER ULUSOY
Hakemin penaltı kararı skandaldı.