Erkan Tan

ERKAN TAN

Tarihi 23 Aralık 2017

Batı ve çağdaşlık putperestleri

Hep söylüyorum. Bu memlekette BATI ve ÇAĞDAŞLIK denen putlar var.
Ve bu putlara tapanlar var.
Yani Türkiye Cumhuriyeti'nde putperestler var. Batı coğrafi bir kavram. Bize göre Batı'da yer aldıkları için öyle denmiş. Bu cepheyi asıl ifade eden tanım, Hıristiyan Haçlılar ve Siyonist Yahudilerdir. Batı tek dişi kalmış bir canavardır. Türk ve Müslüman düşmanlığı bu topluluğun ortak noktasıdır.
Türk ve İslam medeniyetinin azılı düşmanlarıdırlar.

KEMAL ALEMDAROĞLU PARANOYAK MI?
28 Şubat döneminin Nazi ruhlu önderlerinden Kemal Alemdaroğlu ile Habertürk televizyonunda yapılmış bir röportaj, bana bu putperestleri yeniden hatırlattı. Öyle değerlendirmeler yaptı ki resmen kanım dondu. Yaptıklarını gözü dönmüş bir şekilde hala savunuyor... Dahası; başörtülü bakan, milletvekili, büyükelçi, asker, polis var diye çıldırmış gibiydi. Hatta; yakında, karşısında oturan Kübra PAR gibi başı açık, yani ona göre çağdaş kadınların, televizyonculuk gibi işler yapamayacağını bile iddia etti. Yani kendi ifadesi ile "Siyasal İslam" daha da hakim olacak be Kübra hanım gibi kadınlar, bırakın televizyonculuğu, insan içine bile çıkamayacaklar. Kübra PAR'ın, "Buna gerçekten inanıyor musunuz?" sorusuna, "Niye ben paranoyak mıyım?..." diye cevap verdi....
Paranoyak mı bu fakir, bilemez...
Amma ve lakin... Batı ve çağdaşlık putperestlerini yeniden hatırladım işte....?!

SEZGİN TANRIKULU MU..? PKK'NIN KULU MU..?
Sezgin Tanrıkulu adlı milletvekili sıfatlı zat, insan haklarını savunduğunu iddia ediyor ya... Kışkırtıcılık ve sinsilikte tarifi imkansız bir zirve.. Adam, TBMM'de, şehit öğretmenimizin fotoğrafını gösterip, devlete hesap soruyor... PKK terör örgütünün, kanlı terör eylemleriyle canlarına kıydığı öğretmen, sağlık görevlisi, işçi, kadın, erkek, yaşlı, genç, Kürt, Türk, sivil vatandaşlarımızla ilgili PKK/PYD/YPG mensuplarına da hesap sorar mı ki?... Peki; devlet, millet, bayrak, mukaddesat için görev yapan polislerimizi, askerlerimizi, korucularımızı hedef alan, kahpe PKK'lıları da lanetler mi ki...? Bunu yaparken de PKK'yı özellikle zikredip; sevenlerini, destekleyenlerini, siyasi görünümlü PKK'lı alçakları aşağılayan bir kaç kelam eder mi ki...? Ben sadece soruyorum... Sizce yapar mı...? Yapabilir mi...?