Erkan Tan

ERKAN TAN

Tarihi 16 Aralık 2017

Korkma Müslüman Allah bizimle

Haçlılar ve Siyonistler, bu katiller, ABD ve İsrail çok güçlü oldukları için değil...
Biz Müslümanlar, çok dağınık olduğumuz için hal ve gidişat böyle... Bu Hristiyanlar, Haçlılar ve Siyonist Yahudiler korkaktırlar.
Aşağılık zorbalardır. Önce İslam devletlerini böldüler, parçaladılar, birbirine düşürdüler... Daha sonra asıl hamlelerini gerçekleştirdiler. Ancak Kur'an-ı Kerim'de yüce Allah ne buyuruyor?... "Korkma... Allah bizimle beraberdir..." Çünkü bu kafirler, gavurlar, Allah ve Kur'an düşmanları oldukları için, Allah ve Kur'an ile de savaşıyorlar.
Bizler doğru taraftayız. Allah'ın ipine sarılanlardanız. Onlar ise Şeytan ve taraftarlarıdır...
ABD ve İsrail'in bu Kudüs kararının arkasında, Yahudilerin vadedilmiş topraklara sahip olmalarının ardından, İsa Mesih'in dünyaya yeniden geleceği inancını taşıyan sapkın Evanjelikler var. Yani Hristiyan Siyonistler ile Siyonistler beraberler...

GEZİCİLERİ DEĞİL... FİLİSTİNLİ KAHRAMANLARI ALINLARINDAN ÖPÜYORUZ
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu; Gezi olayları esnasında, yakan, yıkan, parçalayan çapulcu gençleri alınlarından öpüyordu. Gezi olaylarındaki terörist gençleri alınlarından öpenler... Vatanları, namusları, mukaddes değerleri ve devletleri için direnen, Filistinli gençleri, çocukları alınlarından öperler mi?... Bizler; Gezi vandallarının, vatana ihanet çetesinin, devlet ve millet düşmanlarının değil...
Bu Filistinli kahramanların, aziz ve asil kardeşlerimizin alınlarından öpüyor ve onlar için dua ediyoruz.

SOLCULAR 6. FİLO'NUN MÜRETTEBATI OLDULAR
Kendilerini solcu diye tanımlayanlar... ABD'de kurulan, kumpas çadır tiyatrosundan gelecek haberler ile Türkiyedeki iktidarı sarsmayı, düşürmeyi umuyorlar. ABD'ye resmen bel bağlamış haldeler.
Medet umuyorlar. ABD aleyhine gösteriler düzenleyenler... Kahrolsun Amerika diye slogan atanlar... '6. Filo defol' diye slogan atanlar, kendilerini parçalayanlar, 6. Filo'nun mürettebatı oldular...

CUMHURBAŞKANINA SAHİP ÇIKMAYAN VEBAL ALTINDADIR
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul zirvesindeki, öncesindeki ve sonrasındaki sözleri, tavır ve duruşu ile bütün dünyanın ilgi odağındaydı. Sadece İslam dünyası değil. Yeryüzündeki bütün devletler, milletler önderliğini ve liderliğini hayranlıkla izledi.
Kendisine en büyük düşmanlıkları yapan yayın kuruluşları bile onu öven yayınlar ve değerlendirmeler yapmak zorunda hissettiler. Ama içimizdeki Haçlılar yine aynı havada idiler. Zirveyi değersizleştirmek, önemsiz ve sıradan göstermek için çabaladılar. Özellikle fitne ateşinin dünyayı yakıp kavurduğu böyle bir süreçte, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a sahip çıkmayan her Müslüman vebal altındadır.