Erkan Tan

ERKAN TAN

Tarihi 1 Ekim 2017

Kürtler Müslümanlar’ın asil fertleridir

Irak ve Suriye'de olaylar, kimlerin ülkemize ve milletimize düşmanlık konusunda, bir ve beraber olduklarını çırılçıplak ortaya çıkardı.
Ülkemizi içeriden çökerteceklerdi. Terörist PKK ile devletimizi ve milletimizi bölmek istediler. İçimizdeki tetikçileri kullandılar.
Şerefsiz FETÖ mensuplarını devreye soktular. Hepsini yaptılar, olmadı.
Bizzat kendileri sahaya indiler.
Bugüne kadar dediklerimizin hepsi bir kez daha gerçek oluyor.
Bu olanların hepsi, artık resmen Haç ile Hilal'in savaşı. Olanların en açık anlamı bu... Allah'a, Hz.
Muhammed'e (s.a.v.) ve bütün iman edenlere düşmanlık hissi ile dolular.
Dolayısıyla, asırlardır devam eden hak ve batıl mücadelesi bu.
Durup dururken ve biz hiçbir şey yapmamışken, içlerindeki haçlılığı nasıl da fışkırtıyorlar görüyor musunuz? Şimdi Kürt kardeşlerimizi de iğrenç tuzaklarının içine çekiyorlar, çekmek istiyorlar. Yalan, dolan, film, fırıldak ile onların kafasını karıştırıp, bu savaşta kardeş kavgasına girmelerini istiyorlar. Ama şunu unutuyorlar.
Kürt kardeşlerimizin ezici çoğunluğu, ümmetin en şerefli, mert, asil mensuplarıdırlar. Bu iğrenç oyunlara ve tuzaklara düşmeyecekler inşallah.
Barzani, Amerika ve İsrail demektir.
Şeytani üst akıl, Kürtler'e değil, Yahudiler'e devlet kurmak istiyor... Bunu yeryüzünde aklı başında herkes biliyor ve görüyor.

BATIL İLE HAK SAVAŞI SÜRÜYOR
Batıl ile Hak savaşı sürüyor.
Her fırsatta İslam'a ve Müslümanlara saldırıyorlar.
Malazgirt zaferinin, İstanbul'un fethinin intikamını almak için acımasızca vuruyorlar.
Soruyorum size Avrupalılar'ın beraberliği size neyi hissettiriyor?
Avrupa Birliği mi? Haçlı, siyonist birliği mi?... Haçlılar ve siyonistler ittifak halindeler bir araya gelmişler, adına Avrupa Birliği demişler. Ve savaşıyorlar. Bu dünyada bir Haçlı Savaşı yapılıyor.
Özellikle de Türkler ve Müslümanlar ile savaşıyorlar.
Bakınız, görünürde Türkler var. Ama aslında Avrupa'daki ve dünyadaki bütün Müslümanlar zulüm altındalar ve bu savaşın hedefindedirler.

AMERİKA BİZİMLE SAVAŞIYOR
ABD, Türkiye Cumhuriyeti Devleti ile savaşmaktadır. Biz devlet olarak hiçbir düşmanlık yapmıyor olmamıza rağmen... Maalesef gerçek budur... Karşımızdakiler, resmi üniformaları içindeki ABD ordu mensupları değil. Yani subaylar, astsubaylar, generaller, amiraller, er ve erbaşları ile saldırmıyorlar. Çünkü artık, terör örgütleri ve teröristlerle yürütülüyor savaşlar... Herhangi bir ülkeye düşmanlık yapmak isteyenler, ordularıyla değil, kiralık katillerle iş tutuyorlar. Bir terör örgütü buluyorlar. Yoksa eğer, kuruyorlar. Sonra da diz çöktürtmek istedikleri ülkelerin üzerine musallat ediyorlar. Uzun zamandır bu yöntem kullanılıyor. Alçak, namussuz, şerefsiz Fetullah Gülen ve onun kahpe, hain adamları ve sevenlerini, yarım asırdır gizlice yetiştirmiş ve içimize yerleştirmişler. Zamanını kollayıp bize saldırttılar.