Ergün Diler

ERGÜN DİLER

Tarihi 27 Aralık 2017

Karakter suikastı

BUGÜNÜ anlamak için biraz geri gidelim... Örneklerle yürüyelim...
MHP'nin kasetlerle yola getirilmeye çalışıldığı günlerde IMF Başkanı Dominique Strauss-Kahn, New York'ta kaldığı 3 bin 500 dolarlık süit odasında bir temizlikçiye tecavüze kalkışıyordu!
Akıl alır gibi değildi! Ama bunu dünyaya, gerçek gibi aktarıyorlardı! Herkes de inanıyordu!
Aslında KAHN, oyun dışı kalacaktı.
Tıpkı Kemal Derviş Bey gibi...
Kadınlardan gelip, sizi taca çıkarıyorlardı.
Karakter suikastlarıyla sonuç alınıyordu.
Belki Kahn, Fransa Devlet Başkanı olacaktı! Gitti! Kahn, ROTHSCHILD AİLESİ'NİN adamıydı! Otel odasında CIA devreye girdi ve büyük oyuncu olması beklenen KAHN, tasfiye edildi.
Peki otel odasında gerçekleşen bu kavga, aslında kimlerin arasındaydı!
Daha önce KAVRAMLARLA yazıyordum. KAVGA dün burada altını çizdiğim iki aile arasındaydı. REICHMANN'lar ile ROTHSCHILD'lerin... İKİ FARKLI GÜCÜ TEMSİL EDEN AKIM ÇARPIŞIYORDU! Biz bunu başka semboller üzerinden görüyorduk!
Ancak arka plana seyahat etme şansımız yoktu. Çünkü bu aileler ile ilgili bilgi de kaynak da bulmak hiç kolay değildi. Pek çok şey yaşanıyor, büyük türbülanslar meydana geliyor, ancak olayları açıklarken sıkıntı yaşanıyordu.
Sahne gerisine ulaşamadığımız için GERÇEKTE ne olup bittiğini ıskalıyorduk!
Devam...
Reichmann ailesi, parayı akılla birleştiren bir güç olarak Amerika Birleşik Devletleri'nde etkinlik kurdu.
Washington merkezli bir etkinlik kurmak istiyorsanız, 5 kıtada da var olmalısınız.
Avrupa'daki her iktidarla bağlantınız olmalı. Aksi takdirde güç kaybedersiniz.
Reichmann ailesi de Rothschild ailesi de böyle oyuncuydu!
ANCAK İSRAİL KONUSUNDA İKİ AİLE TERS DÜŞTÜ!
Başka ayrılık noktaları olsa da İSRAİL bardağı taşıran son damlaydı!
Çünkü iki güç de her ne kadar Yahudi olmanın verdiği inanç ile adımlar atsa da kişisel hırslar daima öne çıkardı.
Öyle de oldu. İki aile arasındaki kavganın en belirgin örneği 2011 yılında yaşandı. 1 yıl sonra Fransa'da yapılacak olan seçimlerde Rothschild ailesinin adayı IMF BAŞKANI Dominique Strauss-Kahn'ın olacaktı.
Kahn'ın önemli bir görevi vardı.
Hem de çok! Rothschild ailesinin isteği ile Amerikan dolar sistemini, Euro'ya bağlı hale getirecekti. New York'ta Goldman Sachs ve Morgan Stanley ile yaptığı görüşmelerde bunun detayları konuşuluyordu. Rothschildler, Amerikan para sistemini Kahn üzerinden kendilerine bağlayacaktı.
Ancak büyük bir saldırı ile karşılaştılar!
Dominique Strauss-Kahn, kaldığı otelin lüks odasında görevli bir kadına tecavüze kalkıştı(!) Olay dalga dalga yayıldı. Kahn tutuklandı. Şaka gibiydi! Ama gerçek gibi anlatılıyor ve yazılıyordu.
Bu olay ilk etapta Kahn'ın Fransa Cumhurbaşkanlığı adaylığını bitirdi.
Fransa'da yapılan anketlerde, Kahn kesin favoriydi.
Reichmann ailesi, Kahn'a operasyon yaparak Fransa'yı Rothschild ailesinden kurtardı. Tabii bizler bu yaşananları böyle okuyamadık! Anlatılanla arka planda yaşananlar çok ama çok farklıydı!
Rothschild ailesinin kızı olarak bilinen Anne Sinclair, Kahn'ın yaşadığı bu durumdan sonra ayrılık kararı aldı. Anne Sinclair de Kahn'a operasyon yapıldığını biliyordu. Anne Sinclair, Fransa First Lady'si olarak hazırlanıyordu. Yapacak bir şey yoktu! Kahn'ın siyasi kariyeri de bittiği için birlikte olmanın bir anlamı ve amacı da kalmamıştı! İLİŞKİYE NOKTA KONULDU!
Reichmann ailesi de Rothschild ailesi de proje olarak belirledikleri her siyasi adayın eşini de belirlerler.
Bunu hiçbir zaman tesadüfe bırakmazlar. Planın önemli parçalarındandır. İhmal etmezler. Kahn buna güzel bir örnekti.
Macron da böyleydi aslında... Bu büyük güç olmanın getirdiği bir gereklilikti... Kahn'a yapılan operasyondan sonra, Goldman Sachs 6.8, Morgan Stanley 5 milyar dolarlık soruşturmalarla karşı karşıya kaldı. Birçok kez ceza kesildi. Cezayı kimin kestirdiğini yazmama gerek yok sanırım!
Bu ABD'nin Rothschild'e karşı attığı adımlardı.
Arkasındaki güç elbette Reichmann ailesiydi.
Bizim bilmediğimiz çok önemli bir detay vardı! Bu iki gücün kapışması öyle ABD ile Rusya'nın atışmasına da benzemezdi. Her ülkede bunun rahatsızlığı hissedilirdi. Çünkü iki ailenin de her yerde gücü vardı. Zaten bazı dönemlerde birlikte çalışıyorlar, birlikte operasyon yapıyorlardı.
Özellikle son 10 yılda bu kırılma giderek arttı. Tavan yaptı. Doğal olarak sıkıntılar da beraberinde geldi.
ABD'nin en güçlü ailelerinden biri olarak bilinen Rockefeller, Reichmann ve Rothschild'i defalarca aynı masaya oturttu. Ancak hiçbir zaman anlaşma olmadı. Çünkü iki taraf da yönetimi kendisinde istedi.
Bu da iki ailenin bir daha ortak noktada buluşamamasını sağladı.
Şimdi yaşanan bu kriz, Yahudiler'i de böldü. Her ülkede de bu bölünme çıplak gözlerle görülebilecek boyutta.
Bugün İsrail'de ABD'nin Kudüs kararına destek olan, Trump'ı alkışlayan Yahudiler kadar, karşı çıkanlar da var. Bu da iki gücün etkisinin aslında birbirlerine yakın olduğunu gösteriyor.
Amerika Birleşik Devletleri'nde ve İngiltere'de ise iki güç sessiz ve derinden gidiyor. İki taraf da gizli isimler üzerinden ataklar yapıyor. Hazırlıklar yoğun ve gizli!
Kabul etmemiz gereken şu ki; yaşadığımız günler çok ama çok tehlikeli... Bir saat içinde bütün dengelerin değişebileceği iklimin tam ortasındayız.
Akıllı bütün isimler bunları görüyor.
Her an her yerde bir şeyler olabilir! Bu ABD için de İngiltere için de Suriye için de geçerli.
Eğer Rothschild ailesi Kahn planını başarılı bir şekilde tamamlasaydı, bugün dolar bitkisel hayatta bir para birimi olacaktı. Bugün tüm dünya medyasında manşetlere çıkan yeni kripto paraların adını duymayacaktık.
Bitcoin diye bir şey olmayacaktı!
Ancak Reichmann ailesi doların gücünü kurtarınca, birçok kripto para ortaya çıktı. Çıkmak zorunda kaldı!
Çünkü Euro'nun geleceği yok. Bunu bilen güçler de bu nedenle sahada! Ve mücadele içinde...
Bu tempo artarak devam edecek.
Özellikle 2018'de bunu çok ama çok yakından göreceğiz. Etrafımızda olacak.
Seslerini duyacağız...
Bu mücadele tüm hızıyla sürerken, Rothschild ailesinin yayın organı The Economist, Donald Trump'ı tehdit etti.
Biz ıskaladık!
DERGİNİN BAZI SAYFALARI TAMAMEN Jacob Rothschild tarafından kullanılıyordu! İstediği mesajı oradan verirdi! İlgili isimler de bunu görürdü. Görmek zorundaydı!
O bölümde şu ifadeler yer alıyordu:
Donald Trump, Yeni Dünya Düzeni'ni yok etmek istiyor. Yeni Dünya Düzeni için milliyetçilik aşısını kaşıyor. Her ülkeyi milliyetçi hale getirmek için kararlar alıyor.
Çin'in genişlemesi ve Kuzey Kore'nin düşmanlığı dünyayı yaşanamaz hale getirir. Buna sessiz kalmayacak ülkeler de mevcut. Çünkü artık dünyada değişmesi gereken kurallar var. Bunun için atılan adımları yok etmeye çalışanlara karşı sessiz kalmayacak güçler de var.
Aslında bu mesaj çok şeyi anlatıyordu... Kavgaya mücadeleye böyle bakın! Ülkemizi korumak için de oyunun ne olduğunu bilmemiz gerekmekte...