BÜLENT ERANDAÇ

BÜLENT ERANDAÇ

Tarihi 24 Eylül 2018

IMF- CHP köprüleri

KEMAL Kılıçdaroğlu başkanlığındaki CHP politbürosu, IMF'yi çok seviyor. Derin ABD'nin Türk ekonomisini batırmaya yönelik operasyonlar yaparken, "IMF ile anlaşmalıyız" diyen seslerin CHP saflarından gelmesi dikkatleri çekiyor.
CHP'nin kodlarında Batı ile anlaşmak hep var. CHP'nin babası İsmet İnönü'nün tek parti devrinde, 1948'de Marshall Yardım Planı kabul edildi. Batı'nın prangaları ardı ardına ülkemize takılmaya başlandı.
ABD ile Eğitim Antlaşması 1949 yılında imzalandı. Anlaşmaya göre Türkiye'de ABD ile Eğitim Komisyonu kuruldu.
Komisyon başkanı kim dersiniz? ABD'nin diplomatik misyon şefi... 2001 yılında Türk ekonomisi dibe vurduruldu. CHP (DSP) Başbakan Bülent Ecevit, IMF valisi Kemal Derviş'i Ekonomi Bakanı yaptı. Derviş'in sağ kolu, Hazine Müsteşarı Faik Öztrak'tı. Bugün CHP Genel Başkan yardımcısı.
(Not: Dünkü yazımda sehven, Faik Öztrak ismi yerine İlhan Öztrak yazmışım. Özür dilerim.) CHP İzmir Milletvekili Selin Sayek Böke, Kemal Derviş'in rahleyi tedrisinden geçen bir IMF'ci... 2001 krizi sürecinde BDDK Başkanı (bugün CHP İzmir Milletvekili) Zekeriya Temizel, Kemal Kılıçdaroğlu'nun sağında, solunda.
IMF prangasını Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın kırıp attı. "IMF ile anlaşalım" diyenler, fazla uzakta değiller.

Dicle-Fırat'ta Rothschild Ailesi'nin ne işi var!
DERİN İngiltere'nin Osmanlı topraklarına ilk ilgisi 1834 yılında, Hindistan'a ulaşım gayesiyle ortaya çıktı.
İngiliz Ajanı Yarbay Rawdon, "Hindistan yolları hakkında inceleme yapıyorum" diyerek, Fırat-Dicle'yi inceledi. Ardından, İngiltere, Osmanlı'dan Dicle ve Fırat üzerinde gemi taşımacılığı yapma izni aldı.
İzin alan şirket, dünyanın ünlü Yahudi sermayederi Rothschild'in şirketiydi. Yıllar sonra Dicle'nin gittiği Irak'a ve Fırat'ın gittiği Suriye'ye Birinci Dünya Savaşı sonrasında çökme hazırlığının buradan başladığı apaçık ortadadır. Osmanlı İmparatorluğu mali sıkıntıya düştü. Ünlü Yahudi Sermayeder Rothschild'ten borç alındı. (1881 ) Düyun-u Umumiye idaresine teslim olmak zorunda bırakıldık.
ABD'li Ekonomik tetikçi John Perkins, diyor ki: "Dolar balonu şişirilerek Türkiye'ye ekonomik darbe yapılmaya çalışılıyor. Tarihte ilk kez küresel bir imparatorluk kuruldu." Evet. Bu bir şirket imparatorluğu. Bu imparatorluğun başında Rothschild Ailesi var. Bugün üzerimizde sürdürülen EKONOMİK DARBE OPERASYONLARINDA DA ROTHSCHİLD AİLESİ'NİN ROLÜ çok önemlidir. Çünkü, ABD dolarını yöneten FED'in patronlarının en büyüğü Rothschild alilesidir!

Cunta-FETÖ Öcalan'ı kaçırıp ne yapacaktı?
KUVVET Komutanları yaşadıklarını Akıncı Üssü davasında müşteki sıfatıyla yeniden anlatıyorlar. Geçen gün Hava Kuvvetleri Eski Komutanı Abidin Ünal ve Eskişehir Üs Komutanı Mehmet Şanver, 15 Temmuz'un perde gerisine yönelik çok dikkati çeker bilgiler verdi. Ünal ilk kez FETÖ'nün 15 Temmuz gecesi İmralı Adası civarında kontrolsüz helikopterlerin dolaştığını belirterek terör örgütü elebaşısı Öcalan'ın kaçırılmasına işaret etti. Peki FETÖ Öcalan'ı kaçıracak ne yapacaktı?
1) FETÖ, 15 Temmuz'da başarılı olsaydı, (CIA-Pentagon)-Derin NATO planına göre Öcalan'ı kaçırıp öldürecekler, Türkiye'de iç savaş çıkarıp, NATO'nun Türkiye'yi işgal etmesine zemin hazırlayacaklardı.
"Bir Nato ülkesi Türkiye'de kaos çıktı" diyerek NATO kuvvetleri Türkiye'ye gönderilecekti. Akdeniz'deki ABD Donanması'ndan ve Kıbrıs'taki Agratur üssünden İngiliz askerleri Türkiye'ye el koymaya hazır bekletiliyordu. 2) CIAPentagon- NATO, Öcalan'ı muhtemel, Suriye'nin kuzeyinde kurmaya çalıştıkları, UYDU PKK, GARNİZON bölgesine sözde yönetici olarak tayin edeceklerdi.

DERİN SÖZ
"
BAĞIMSIZLIĞIN İlk aşaması hayal edebilmektir. Ecdadımız hep daha fazlasını hayal etmiş. Mücadelesini vermiş, çoğunlukla da hedefine ulaşmıştır. Kızıl Elma ufkunun ötesinde hedeflerimiz hep yenilenmiştir. Hayal etmeyi hiçbir zaman bırakamayız." (Başkan Tayyip Erdoğan)