BÜLENT ERANDAÇ

BÜLENT ERANDAÇ

Tarihi 13 Eylül 2018

KKTC’deki Türk deniz üssü, jeopolitik hamlemiz

İRAN- Irak-Suriye-Doğu Akdeniz-Kıbrıs hattındaki DERİN OYUNU, Genel Yayın Yönetmenimiz Ergün Diler, top secret (çok gizli) bilgiler ışığında açıkladı:
"CIA, SURİYE merkezli bir operasyon peşinde koşuyor. Çıkarları burada atacakları adımlara bağlı.
Suriye merkezli bir hamlenin yansıması AKDENİZ'DE olacaktır. CIA ve Pentagon, Türkiye ile Rusya'nın arasına açmak için uğraşırken Ankara-Moskova anlaşsa PENTAGON şaşıp kalır.
Biraz daha vitesi artıralım..."
Cumhurbaşkanımız Tayyip Erdoğan da yakın coğrafyamızda jeo-politik hamlelerini sürdürüyor.
Yeni büyük hamlemiz, KKTC'DE TÜRK DENİZ ÜSSÜ KURMAK. Katar, Cibuti, Somali, Kıbrıs Türk Üsleri, deniz stratejimizin kaleleri olacaktır.
Batı petrol baronlarının da nefesini kesecek, Sondaj gemimiz Doğu Akdeniz'de doğalgaz aramaya başlıyor.
Haçlı-Siyonistler de 'derin oyun'lar içindeler.
İngilizler, Kıbrıs'a yüzyıl önce tezgah kurarak çökmüşlerdi.
Kıbrıs Rum Kesimi'nde İngilizler'in Agratur ve Dikelya üsleri kurmuşlardı.
İngilizler, Agratur'a Akdeniz donanması için, çok büyük bir liman kompleksi inşa ediyor.
Amerika da Kıbrıs Rum Kesimi'nde üs kuracak.
Rum yönetimi, Evangelos Florakis Üssü'nü Fransa'ya verdi. Küresel FRANSIZ TOTAL petrol şirketi de Evangelos'tan Doğu Akdeniz parsellerinde sondajları yönetecek.



ESAD
rejimi Suriye'de yine kan akıtıyor. Suriye'nin İdlib kentini karadan ve havadan ateş altına alıyor. Kentin kırsalındaki bazı okullar ise savaşa inat açık tutuluyor.

CHP 9 Eylül'de kurulmadı
KEMAL Kılıçdaroğlu, herhalde bilmiyor, CHP 9 Eylül'de kurulmadı.
Yakın dönem Türkiye siyasî tarihimizle ilgili araştırmalarıyla tanınmış Prof.
Dr. Cemil Koçak, tarihi belge ve bilgiler ışığında CHP'nin kuruluş tarihinin 9 Eylül olmadığını ve CHP'nin kuruluş dilekçesinde Atatürk isminin bulunmadığını açıklamıştı.
(8.Eylül-2012 -Star) Prof.
Dr. Koçak, "CHP, 9 Eylül'de kuruluş tarihini vesile ederek tören düzenliyor, ne var ki, 9 Eylül sembolik bir gün de olsa CHP'nin kuruluş tarihi değildir. CHP'nin kuruluşu gerçekte bu tarihe rastlamamasıdır; gerçek kuruluş tarihi daha geçtir. CHP'nin kurucularının verdikleri kuruluş dilekçesinde, TEŞRİNİEVVEL 1339-EKİM 1923 yazıyor" demişti.

Eski Aydın Doğan'cılar Muharrem'i canlandırıyor
CNN Türk'te, Muharrem Bey'in, İstanbul Belediye Başkan adaylığına tav olduğu anlaşıldı.
Muharrem bey, İstanbul Başkan Adaylığı için taktik belirlemiş. CNN TÜRK'te Kemal Kılıçdaroğlu'na "Beni affet. İstanbul'a aday yap" özelliğinde konuştu.
Diyor ki, "İstanbul Belediye Başkanlığı'nı alacak CHP'li bir isim İstanbul'u kazanırsa, önümüzdeki dönemde de Cumhurbaşkanı adayı olur. Önünü kimse kesemez..."
Yani, Kemal Bey, "Beni İstanbul adayı yap. Sen genel başkanlığa devam et. Ben de İstanbul'u kazanırsam, Cumhurbaşkanı adayı olayım."
Unutulmaya başlamış Muharrem İnce'yi, CNN'e çıkaran zihniyet, belli oldu ki onu İstanbul Belediye Başkanı adayı yapmaya niyetli.
Muharrem'e destek koyan zihniyetin Hürriyet'in eski sahibi Aydın Doğan'dan kalanların önde gelenleri olduklarını düşünürsek, 'İstanbul planları'nı iyi anlarız.

Meral Akşener gemisi batıyor
İParti'nin kaptanı Akşener'in morali bozuk. Kurucuları tek tek ayrılıyor. Akşener'in kerameti sorgulanıyor. Akşener'in partisi giderek diğer aktörler karşısında buharlaşıyor.
Türkiye'nin omurgası olan Başkan Tayyip Erdoğan-AK Parti ve tecrübeli siyaset adamı Devlet Bahçeli'nin izlediği başarılı politikalar, Akşener Gemisi'nin pusulasını bozmuş durumda.
İyi Parti 3 ayrı gruba bölünmüş durumda.
MHP'ye dönme hazırlığı yapanlar, AK PARTİ ile işbirliği yapmayı düşünenler ve CHP'de gelecek arayanların uykuları kaçmış bulunuyor.
31 Mart seçimlerinden bir enkaz gibi çıkma korkusu içindeler. 'Akşener Gemisi' yavaş yavaş batıyor.

DERİN SÖZ
"TÜRKİYE
, Suriye'de PYD-YPG ve DEAŞ olmak üzere bütün terör örgütlerinin temizlenmesinden yanadır. Sahada oldu bittilere izin vermeyeceğimizi söyledik. Fırat Kalkanı ve Zeytin Dalı harekâtlarıyla da tavrımızı ortaya koyduk. Biz kararlılıkla , bölgede olması gereken ne ise bunu iyi düşünerek, tartarak adımlarımızı atıyoruz. Atacağız." (Başkan Tayyip Erdoğan)