BÜLENT ERANDAÇ

BÜLENT ERANDAÇ

Tarihi 15 Mart 2018

Uçak gemimiz, İsrail, Yunan ve Rumlar’ı panikletti

Emperyalist Batı, Ege ve Akdeniz'de, Cumhurbaşkanımız Tayyip Erdoğan- Türkiye'nin jeopolitik hamlelerini kırmak için, Yunanistan'ı Ege'de, Kıbrıs Rumları'nı da Doğu Akdeniz'de koçbaşı olarak kullanmanın peşindeler.
Emperyalist Batı kirli projeler hazırlarken, Türkiyemiz de çok akıllı hazırlıklar içinde.
Cumhurbaşkanımız Tayyip Erdoğan'ın devreye aldırdığı ilk Türk uçak gemisi, Kıbrıs Rumları'nı, İsrail, Mısır ve Yunanistan'ı şimdiden tedirgin ediyor. Geçen ay, İsrail'in en büyük gazetesi Jerusalem Post, Türkiye'de 'ilk yerli uçak gemisi' olarak tanınan Havuzlu Çıkarma Gemisi'nin Akdeniz'e çıktığında; İsrail, Yunanistan ve Kıbrıs Rum Kesimi'nin tüm güvenlik hesaplamalarını altüst edeceğini, Türkiye'nin Doğu Akdeniz'deki dengeleri değiştirme yolunda yürüdüğünü, beklenmedik bir deniz üstünlüğüne kavuşmakta olduğunu belirtmişti.
Önceki gün de, Yunan gazeteleri, Türk uçak gemisiyle Türkiye'nin, Yunanistan'ın Ege planlarına darbe vuracağını belirterek, NATO'dan ve Almanya'dan da borçla kendilerinin donanmasının takviye edilmesini istediklerini yazdılar. Korkunun ecele faydası yok, anlaşıldı mı? Cumhurbaşkanımız tarafından projelendirilmiş ANADOLU isimli ilk uçak gemisinin inşası yüzde 50 oranında tamamlandı.
2021 yılında Akdeniz'de bayrak gösterecek. Dik kalkış yapan F35B uçakları da Cumhuriyetimiz'in 100. yılında (2023) hizmete girecek.


ŞIRNAK'ın Beytüşşebap İlçesi'nde yaşayan çocuklarımız Mehmetçik için harekete geçti. Şehit Mehmet Ali Bozkurt Cumhuriyet Ortaokulu öğretmen ve öğrencileri, bedenleriyle "Afrin" yazarak Zeytin Dalı Harekatı'nda görev alan Mehmetçiğe destek mesajı verdi. Ay-Yıldızlı bayrakları dalgalandıran öğrencilerin bedenleriyle yazmış oldukları anlamlı Afrin mesajı havadan görüntülendi

"NEDEN 5 YIL ÖNCE GELMEDİNİZ?"
Emperyalistlerin kuklası terör örgütü PYD/PKK'nın işgal ettiği Suriye'nin Afrin bölgesi terörden temizleniyor.
Teröristlerden temizlenen köylerde büyük mutluluk yaşanıyor. İşgalden son kurtarılan Maristal Hatip Köyü'nde, köylüler Mehmetçiğimiz'i sevinç gözyaşlarıyla karşıladı.
Mehmetçik'i gören Afrinli Kürt bir kadın, duygularımızı kabartan harekette bulundu.
Türk askerine sarılan Kürt kadını, "Neden 5 yıl önce gelmediniz, keşke 5 yıl önce gelseydiniz kocam ölmezdi" diyerek sevinç gözyaşları döktü.
Huzur ve güveni getiren askerimizi gören köylülerin, Mehmetçiğimiz'e sarılmalarını gösteren resimler, "Ne işimiz var Afrin'de?" diyenlere cevap niteliğinde.
Türk askeri, insanlıktan, adalet ve merhametten taviz vermeden, hakkımızda yürütülen kara propagandalara aldırmadan Afrin'i, ABDPentagon- CIA'nın katil sürülerinden temizleyerek yoluna devam ediyor.

BÜLENT TÜFENKÇİ BAKANIMIZA HELAL OLSUN
Gençler hatırlamaz (1982 yılı) faizlerin serbest bırakılmasıyla bir anda çoğalan bankerlerin çökmeleri sonucu meydana gelen skandallar sonucu binlerce aile batmıştı. İç ve dış olayların arasında fazla dikkati çekmeyen buna benzer olası bir skandalı Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkçi engelledi.
Allah razı olsun, Bülent Tüfenkçi, Çiftlik Bank isimli oyunla internet üzerinden yüksek getiri vaat ederek halktan para toplanmasına ilişkin şikâyetler üzerine başlattığı soruşturmayı kısa zamanda tamamladı.
Kamuoyunda, "saadet zinciri" olarak bilinen, "piramit satış sistemine" yönelik tespit yaptı. Beyan ve açıklamaların gerçeği yansıtmadığı tespit edildi.
Konuyu Başsavcılığa intikal ettirdi. Önceki gün, çok az da olsa, paralarını almak için Sanal Çiftlik Bank ofislerine giden vatandaşlarımız, boş binalarla karşılaşıyor.
Yöneticileri kaybolmuşlar.

DERİN SÖZ
"Ülkemizi dün olduğu gibi bugün de hedef alan senaryolar var.
Unutmayınız er meydanında bileğimizi bükemeyenler, köklerimize saldırmaya devam ediyorlar. Köklerimiz sağlam, ruhlarımız tek. Bizler bu topraklara payanda ile değil, köklerimizle bağlıyız. Bizim sevdamız, milletimizin selametini garanti altına almak, ecdadımızın emanetini gelecek nesillere teslim etmektir." (Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan)