BÜLENT ERANDAÇ

BÜLENT ERANDAÇ

Tarihi 1 Mart 2018

Kılıçdaroğlugiller görmüyorlar

Afrin harekatımızda zafer yakındır.
Emperyalistler, ABD, Rusya, Çin, İngiltere, Fransa, Almanya, İsrail, İran Suriye'ye çullanmış başta Kemal Kılıçdaroğlu olmak üzere azgın muhalefet içleri sızlamadan, "Türkiye'nin Suriye'de ne işi var?" dedikodularıyla zaman geçiriyorlar. Irak-Suriye coğrafyasında bu kadar açık veya örtülü savaşın nedeni "enerji ve su". Fırat- Dicle-Akdeniz'e ulaşacak boru hatları üzerinde uydu kantonlar olduğunu KILIÇDAROĞLUGİLLER görmüyor. Ortadoğu petrolgazları/ Doğu Akdeniz'de bulunan petrol kaynaklarının 2150'li (150 yıl) yıllara kadar verimli olacağı, doğalgaz kaynaklarının ise çok daha uzun süre dünyaya enerji sağlamaya devam edeceği ortada olduğundan, Irak- Suriye-Filistin üzerinde paylaşım içindeler. Onlar paylaşacak, Türkiye bakacak.
At gözlüğü takılmış bakış açısı bu. Türkiyemiz enerji koridorlarının birleştiği ve pazarlara aktığı noktada KİLİT-MERKEZ ÜLKE.
Stratejik gücümüzü kullanıyoruz. Emperyalistler, Türkiye'nin bu güce sahip olmasını istemiyor. Bu nedenle, Türkiye'ye sahip çıkmak Cumhurbaşkanımız Tayyip Erdoğan'a sahip çıkmak demektir. Ülkemizin her zaman güçlü ve söz sahibi olmasını istiyorsak, bunun yolu da Erdoğan'ın güçlü olmasından geçer.
Cumhurbaşkanımız'ın ömrüne bereket.

KULAKLARI PENTAGON'DA OLANLAR
Önceki gün, Başbakan Binali Yıldırım, "PYD/ YPG'nin terör örgütü olduğunu bütün dünya yazdı, gel gör ki CHP duymamış" dedi. Duymaz Başbakanım duymaz. Çünkü, kulakları Pentagon'da olanlar gerçeği görmez, göstermez. Kemal Kılıçdaroğlu gelen sufleye bakar, onu duyar, konuşur.
PKK-PYD'nin ABD kuklası olduğunu herkes bilir ama;
Amerika seviciler bilmez görünür. Unutmadık. ABD eski Ankara Büyükelçisi John Bass; sufle verdi, CHP -Kemal Kılıçdaroğlu, 15 Temmuz Yenikapı ruhundan çark etti. CIA-Pentagon kuklası Fetullah sufle verdi, Kılıçdaroğlu, "15 Temmuz tiyatro" lafazanlığına soyundu.
Pentagon sufle verdi, Afrin'de Türk ordusuyla beraber taşeron PKK temizliği yapan ÖSO'ya, El Kaide tezgahı kurmaktan çekinmediler.

​CHP-HDP (PKK) OMUZ OMUZA
CHP Parti Meclisi Üyesi Prof. Dr. Zeki Kılıçaslan televizyonda konuşurken, İTTİFAK İÇİN yapılan gizli toplantıları ağzından kaçırdı. "SİZİN HABERİNİZ OLMADI. Bir toplantı yapıldı.
CHP'li Mehmet Bekaroğlu, HDP'li Ayhan Bilgen, İyi Parti, Saadet Partisi...
Hepsinin olduğu toplantı" dedi. Göğsünü gere gere de "HDP ile de ittifak yapılır" diye konuşarak, saman altını işaret etti. CHP'ye hayırlı olsun!



Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Kahramanmaraş kongresinde kürsüye çağırdığı Amine Tıraş'ın (6) yüreği vatan sevgisiyle dolu. Amine, "Ben Türkiye'yim" şiirini yine okumak istiyor.

AKDENİZ JEOPOLİTİĞİ
VİRA BİSMİLLAH...
Bölgesel gücümüzü devam ettirmek istiyorsak, bulunduğumuz coğrafyanın Türkler'e verdiği mucizevi AKDENiZ-KARADENİZBOĞAZLAR- KIBRIS, deniz jeopolitiğini çok akıllı olarak kullanmak zorundayız. Bu noktada, CIA-Pentagon-NATO gladyosu Fetullah aracığıyla, Türk Donanması'nın omurgasını kırma yolundaki darbe girişimlerini asla unutmamalıyız. Derin ABD-NATO, deniz gücünü ilgilendiren jeopolitik -stratejik-jeoekonomik alanlarımıza yönelmişlerdi.
Türk donanmasını kırarak, emperyalist planlarına göre Akdeniz'de ülkemizin elini zayıflatmak istemişlerdi.
Taşeron Fetullah aracığıyla Türk donanmasının omurgasını kırmayı denediler. Başaramadılar.
Bugün Türk donanması, Kıbrıs'ta, Kızıldeniz'de, Somali'de, Cıbuti'de, Hint Okyanusu'nda sürekli varlık göstermeye başladı, Akdeniz ve Hint Okyanusu'nda bayrak göstererek, Türkiye'nin gerçek anlamda denizci bir devletin sahip olması gereken donanmaya erişim ve etkin şekilde kullanım başarısını gösterebiliyor.

DERİN SÖZ
"Eski Türkiye'de, siyasetin dengeleri 3-5 demeçle hemen bozuluveren, diplomatik alanda aba altından sopa gösterilerek sindirilen, demokrasisi darbecilerin süngülerinin ucunda sallanan, vesayet güçlerinin pençesinde inim inim inleyen, vatandaşının hizmeti mumla aradığı ama bulamadığı, velhasıl neresinden tutsanız elinizde kalan bir ülkeydi. Biz işte bu Türkiye'yi sadece bölgemizin değil dünyanın en önemli güçlerinden birisi olma yolunda ilerletiyoruz." (Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan)