BÜLENT ERANDAÇ

BÜLENT ERANDAÇ

Tarihi 15 Şubat 2018

ABD’ye son uyarı

Değerli okuyucularımız 13 ŞUBAT 2018 tarihini unutmayınız.
Bir kenara yazınız.
Yarınlarda TARİH, bugünü öyle önemli bir gün olarak yazacak ki dünyaya meydan okuyan ABD'ye, "Meydan Okuyan Büyük Türkiye Günü" olarak değerlendirecektir.
13 Şubat'ta Türk-Amerikan ilişkileri açısından Cumhurbaşkanımız Tayyip Erdoğan çok dikkati çeken tarihi bir konuşma yaptı.
Cumhurbaşkanımız Erdoğan'ın, "Stratejik ortağımız, müttefikimiz kalkıp da PYD'ye, YPG'ye ciddi anlamda parasal desteği, yaptığı silah yardımları yetmiyormuş gibi, yapma kararı alması herhalde bizim de aldığımız ve alacağımız kararları etkileyecektir.
Şunun iyi bilinmesi lazım:
Türkiye bir çadır devleti değildir" uyarısı derin ABD duvarlarını sarsıyordu. Kısa süre önce ABD'ye Kudüs ardından Afrin tokadı attık. Türkiye kararlılıydı. Türkiye- Rusya-İran'ın bölgesel ittifak'ı ABD'nin nefesini kesmeye başlamıştı. Bir baktık önce Amerika Başkanı Donald Trump'ın Ulusal Güvenlik Danışmanı Korgeneral Herbert Raymond McMaster, ABD Dışişleri Bakanı Rex Tillerson, ABD Savunma Bakanı Mattis'in etekleri tutuştu, Ankara yoluna düştüler. McMaster geldi gitti dersini aldı.
Şimdi sıra Tillerson'da.
MİLLİ TOKAT HAZIR.
O da dersini alacak. Türkiye'yi 'by-pass' ederek İslam coğrafyasında kurguladıkları kirli projelerin işe yaramadığını anlayacaklar. Ankara'ya bugün gelecek Tillerson'a son uyarı. Eğer PKK-YPG'den desteklerini çekmezlerse, ABD ile STRATEJİK ORTAKLIK İNCİRLİK-KÜRECİK gözden geçirilecek... Tillerson ve Mattis'i MİLLİ TOKATLAR BEKLİYOR.

DERİN PROJELERİN BACAKLARINI KOPARIYORUZ
TÜRKİYE, Suriye konusundaki tezleri faaliyetleri ve konuşmalarıyla tutarlı olan tek ülkedir.
Haçlı-siyonistler de namert faaliyetler içindedir. ABD, rezil faaliyetler içinde. PYD/ YPG'ye silah yığarken, terör örgütü PKK'nın zorla ele geçirdiği Fırat ile Dicle arası, Fırat'ın doğusundaki alanları UYDU TERÖR BÖLGESİ olarak tahkim ettiriyor. Türkiye de derin projelerin bacaklarını kopartıyor. Nihayetinde 2'nci Sykes-Picot'u paçavraya çeviriyor. Türkiye, Afrin'den sonra Münbiç'e sonra da Fırat'ın doğusuna yöneleceğini baştan ilan etti. Net konuşuyor.
ABD/Avrupa, namertlik yapıyor, Türkiye'nin Afrin operasyonunu durdurmasını isterken, UYDU PKK'ya alan açacaklarını sanıyorlar.


Zeytin Dalı Harekatı'nın yiğitleri, Türkiye'nin kahramanlık destanını gözler önüne serdi. Afrin'de yaralanan Uzman Çavuş Yasin Yalçın, Karabük'teki babaevine geldi. Yalçın, "Çok şükür, buna da şükür iyiyim. Ellerim iyileşsin geri döneceğim" dedi. Bu arada Yalçın, Şehit Astsubay Kıdemli Çavuş Ömer Bilal Akpınar ile aynı yerde olduğunu söyledi.

​KILIÇDAROĞLU-PENTAGON SENKRONİZASYONU

Kemal Kılıçdaroğlu ile Pentagon (ABD Savunma Bakanlığı) arasındaki senkronizasyon (eşleme) var. ÖSO'ya terör örgütü muamelesi çekti, utanmadan. Ardından Pentagon aynı yolda açıklamalar yapmaya başladı... Afrin'in içine girilmesine karşı çıktı.
Ardından bu tezi Amerika- Pentagon seslendirdi. "Daha ilerilere gitmeyin" masalına başladılar. Kemal Bey, aldığı suflelerle hareket ediyor.
CHP Kurultayı'ndan sokak direnişleri ve kontrollü kaos mimarisi çıktı. Kemal Kılıçdaroğlu, milli ve yerli duruşlara uzak duran, toplumun ezici çoğunluğunun değerlerine saygı göstermeyen, ötekileştiren adamlarını partisinin en yetkili kurumu Parti Meclisi'ne aldı, a takımına seçti.
Kemal Kılıçdaroğlu'nun kurduğu Militan A-Takımı içinde öyle militan isimler var ki, sandıktan ümidini kestiği, dış projelere hizmet ederek toplumu uykusuz bırakmaya kararlı olduğunu gösterdi. Marksist Canan Kaftancıoğlu'nu İstanbul gibi Türkiye'nin en büyük şehrine rol model olarak getirmesinden belliydi.
Tuncay Özkan. Gamze İlgezdi, Muharrem Erkek, Fethi Açıkel var. Hele Sera Kadıgil, "Hayatta hiçbir laftan tiksinmedim, 'Şehitler ölmez vatan bölünmez'den tiksindiğim kadar" diyen birisi.
Selin Sayek Böke, 'Sokak direnişleri yapalım' diyenlerin lokomotif isimlerinden.
Duyduğumuza göre gelecekte Genel Başkan olacakmış!

DERİN SÖZ
Türkiye'den net söz: "ABD'yi uyarıyoruz. Ya ilişkiler düzeltilecek ya da tamamen bozulacak..." (Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu)