BÜLENT ERANDAÇ

BÜLENT ERANDAÇ

Tarihi 6 Şubat 2018

Şehit ailelerinden mektup var

Afrin'de yürütülen Zeytin Dalı Harekatı'nda şehadete ulaşan kahraman şehitlerimizi bağrımıza bastık.
Dualarla cennete uğurladık. Hepsi kalbimizde yaşayacaklar.
Nur içinde yatsınlar.
Kahraman şehit aileleri, suçlu ABD'yi mahkemeye verdi.
Anadolu Güvenlik Korucuları ve Şehit Aileleri Konfederasyonu Başkanı Ziya Sözen ile 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Gazileri ve Terör Mağdurları Derneği Başkanı Abbas Gündüz, ABD hakkında suç duyurusunda bulundular.
Başkan Ziya Sözen TAKVİM'e mektup gönderdi: "Şehit Aileleri ve Gaziler olarak uluslararası hukuktan doğan haklarımızı kullanarak ABD yönetimi hakkında suç duyurusunda bulunduk.
ABD'nin silahlarıyla şehitler, gaziler veriyoruz. Bu uluslararası hukuka ve insan haklarına aykırı bir durumdur.
ABD uluslararası sözleşmeleri çiğnemektedir.
ABD'nin yaptıklarının yanına kalmaması için savcılarımızın harekete geçmesini, ABD rezilliklerinin dünyaya sürekli hatırlatılmasını bekliyoruz.
Amerika akıttığı temiz kanların hesabını er veya geç verecektir..."


Afrin'in Şeyh Horoz bölgesinde tanka düzenlenen saldırıda şehit olan Teğmen Muhammet Cihangir Çubukçu'nun cenazesi memleketi Şanlıurfa'da düzenlenen törenin ardından toprağa verildi. Şehidin kız kardeşi Ayşe Ceren gözyaşlarına hakim olamazken ağabeyinin tabutu başında nöbet tutan askeri, ağabeyiymiş gibi sevmesi görenleri de ağlattı.

PENTAGON ÇAKALLARI
ABD'nin eli kanlı terör örgütü YPG'ye verdikleri silah ve araç gereçleri toplamaya niyetleri yok.
Yalan söylüyorlar. Derin ABD, Türkiye-Rusya ilişkilerini bozma kumpasları kuruyor. İngiltere ve Almanya'yı Soçi zirvesini sulandırma konusunda görevlendirdi. İdlib'te Pentagon çakalları-CIA tetikçileri -Fetullahçı Terör Örgütü'nün kankaları ABD füzesiyle Rus uçağını düşürdü. Türkiye'nin temizlik yapmakta olduğu İdlib'te, ABD FÜZESİYLE Rus savaş uçağını düşürerek FETÖ taktiğine yattılar. Amaç, Türkiye-Rusya işbirliğini kırmak. Avuçlarını yalarlar.
Türkiye üst aklın oyunlarını tek tek bozdu.
Bu son plan da ortadan kaldırılacak ve üst akıl bir kez daha kendi tuzağına düşecek.

​ABD'NİN YALANLARI BİTMİYOR
ABD'nin eski başkanı Barack Obama ve Amerikan Savunma Bakanlığı Pentagon, 2011 yılının başından itibaren Suriye politikasında Ankara'ya defalarca yalan söyledi.
Yeni başkan Donald Trump'ı teslim alan yine aynı Pentagon, kimi zaman kendi politikalarından geri adımlar atarak, kimi zaman da tutmaya niyetli olmadığı sözler vererek yalancılığa devam ediyor.
Barack Obama- Pentagon'un yeni tezgâhlar kurarak Suriye'deki manevra alanı genişletmesi tezgahını Cumhurbaşkanımız Tayyip Erdoğan, anında okuyarak, Obama yönetimine güvenilmeyeceğini gösterdi.
Pentagon'un Müslüman dünyaya çöken Centcom komutanları-GENERALLERİ Başkan'ı çevreleyerek kontrol altına alarak, rezil Suriye planını işletmeye başlatırken, katil sürüsü PKK'yı taşeron olarak silahlandırdılar.
ABD-İsrail koridoru rüyası görüyorlardı.
Kobani'de, Menbiç'te terör örgütü PKK'ya destek oldular.
PKK-YPG'nin sözde kantonlarını birbirine yaklaştırdığını sanıyorlardı.
Türk Devlet Aklı, "Yeter" dedi. Pentagon, muğlâk açıklamalar yaparken bir sabah (24 Ağustos'ta) Başkomutan Tayyip Erdoğan, sınır bölgesindeki operasyonu başlattı.
Fırat Kalkanı Operasyonu'nun hedefi, Cerablus-Mare hattını DEAŞ'tan temizlemek ve PYD'nin kantonlarının birleşmesini engellemekti.
Engellendi.
Sonra Kahramanlar El-Bab'ı da aldı. Kahraman ordumuz, İdlib ve Afrin harekâtlarını yapıyor.
ABD-İsrail korıdorunun bir bacağını kopardık.
Başkomutan Tayyip Erdoğan, ikinci bacağı da koparmaya kararlı.

DERİN SÖZ
"Eğer ABD'li askerler teröristlerin kıyafetlerini giyer ve onlardan gözükerek Türk Silahlı Kuvvetleri'ne karşı saldırırlarsa h iç tereddütsüz bu noktada ayrım yapma şansımız olamaz. Bunu Cumh urbaşkanımız da açıkça söyledi." (Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ)