BÜLENT ERANDAÇ

BÜLENT ERANDAÇ

Tarihi 14 Ocak 2018

Manisa’dan Erdoğan’a yüzde 65 destek

Kerkük gecesine katılmak amacıyla bulunduğum Manisa'da halkın nabzını ölçmeye çalıştım.
1) Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'a destek ne kadar?
2) Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan ile MHP lideri Devlet Bahçeli'nin Milli Mutabakat Kervanına destek hangi ölçüde?
3) Türkiye'nin en büyük organize bölgesi Manisa'da Doğu-Güneydoğu'dan gelerek çalışan hayatını idame ettiren vatandaşlarımız ne düşünüyor?
Bu üç başlıkta vatandaşlarımızla sohbet ettim. Konuşmalara başlarken elimde son yapılan 2 anket elimdeydi. Birisi AK Parti Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ'ın Manisa bazında özel olarak yaptırdığı anket, diğeri A&G Araştırma şirketi sahibi Adil Gür'ün 4 gün önce aHaber canlı yayınında açıkladığı anket. Birbirlerinden habersiz yapılmış Bu iki anketin sonuçları tam olarak örtüşüyor.
Cumhurbaşkanımız Tayyip Erdoğan'ın Cumhurbaşkanlığı seçiminden birinci turda çıkacağı, Erdoğan-Bahçeli milli mutabakatını büyük oranda halkımızın desteğini aldığı gözleniyor. Kürt kardeşlerimiz, huzur ve güvenin devamı için dua ettiklerini ifade ediyor.
Geçmişe değil, geleceğe bakıyorlar.
Ak Parti Eski Gen. Bşk. Yard. Selçuk Özdağ, Manisa'da Cumhurbaşkanımız Tayyip Erdoğan-Devlet Bahçeli milli mutabakatına yüzde 65 destek çıktığını açıkladı. "Cumhurbaşkanımız Tayyip Erdoğan ilk turda seçilecek bir iklimi sağladı. Erdoğan-Bahçeli beraberliğini BBP ve Saadet'in tabanı da destekliyor. Türkiye'nin gelecek yüzyılı inşa ediliyor" dedi. Adil Gür de Erdoğan'a desteğin yüzde 65.9 çıktığını vurguladı.
1 Kasım 2015 seçimlerinde Manisa tablosu şöyleydi: AK Parti yüzde 43.99, MHP yüzde 17.96, CHP yüzde 29.71...

MANİSA ORGANİZE SANAYİ 15 BİN ELEMAN ALACAK
AK Parti Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ'la beraber Türkiye'nin en büyük Manisa Organize sanayi bölgesini gezdim. Bir müjde vereceğim. 2018 yılında, Manisa organize 15 bin elemana iş verecek. Manisa Organize'de 75 bin eleman çalışıyor. 5'inci bölgede arsalar bitti. 6'ıncı organize için yeni araziler hazırlandı. Organize, İzmir Menemen'e dayandı.
Turgutlu'da, Salihli'de, Akhisar'da, Soma'da 2'inci sanayi bölgeleri kuruluyor.
Akhisar'da ilk defa zeytin ve zeytinyağı ihtisas sanayi bölgesi kuruluyor. Ara eleman yetiştirecek 2 meslek lisesi devreye sokuldu.
MANİSA ORGANİZEDE MİLLİ OTOMOBİL ARAZİSİ HAZIRLANMIŞ. Yer konusunda son karar bekleniyor.


Memleketi Gümüşhane'ye giderken Tunceli'de PKK tarafından kaçırılıp katledilen öğretmen Necmettin Yılmaz'ın babası Hamit Yılmaz, oğlunun Urfa'da görev yaptığı okulu ve öğrencileri ziyaret etti. Öğrenciler, öğretmenlerinin babasını karşılarında görünce gözyaşlarını tutamadı.

DİKKAT DİKKAT
EVANJELİST PENCE, SİYONİST NETENYAHU 22 Ocak'ta Kudüs'te buluşacaklar. İslam dünyası daha da karışacak demektir. Trump küreye el basınca Ortadoğu darmadağın olmuştu.

KATAR-SOMALİ-SEVAKİN ADASI'NDA YENİ TÜRKİYE
Rusya'dan biri opsiyonlu iki adet S-400 sisteminin satın alınması öngörülüyor.
İlk sistemin 2020'nin birinci çeyreğinde teslim edilmesi planlanıyor. Kontrolü tamamen Türk Silahlı Kuvvetleri'nde olacak. Bu sistem, insanlı ya da insansız her türlü hava aracının yanı sıra hem seyir (cruise) hem de balistik füzeleri imha etme kapasitesine sahip. Azami menzili 400 kilometre.
Cuma akşamı aHaber'de, Genel Yayın Yönetmenimiz Ergün Diler-Yazarımız Bekir Hazar'ın hazırlayıp sundukları YazBoz programında Türkiye'nin müthiş bir üçgende, jeopolitik hamleleri dile getirildi.
Katar-Somali-Sevakin Adası üçgeninde Türkiye var. Yani Basra Körfezi, Aden- Kızıldeniz girişi ve Kutsal Mekke'mizin karşısında Sevakin adası... Türkiye uçak gemisi yapıyor. Aklı kısa, ufku dar olanlar "Uçak gemisini ne yapacağız" diye soruyor. Sevakin'e, Somali'ye bakınız. Türkiye orada. Uçak gemimizde Türk üslerinin koruyucusu olacaktır.
Anlaşıldı mı?

DERİN SÖZ
Haset, ateş nasıl odunu yer yutarsa iyilikleri yer yutar, mahveder.
Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed (S.A.V)