BÜLENT ERANDAÇ

BÜLENT ERANDAÇ

Tarihi 12 Aralık 2017

En güçlü ses Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan

Trump'ın Kudüs'ü İsrail'in başkenti ilan etmesi sonrasında İslam dünyasını Cumhurbaşkanımız Tayyip Erdoğan ayağa kaldırdı. En güçlü ses yine Türkiye'den geldi. Bölgede yaşayan Arap liderlerin tepkileri maalesef çeşitli nedenlerle zayıf kalıyordu.
Bu gerçeği çok samimi ve candan Hz. İsa'nın defnedildiğine inanılan Kutsal Kabir Kilisesi'nin anahtarlarını muhafaza eden Filistinli Müslüman kardeşimiz Wajeeh Nuseibeh, "Erdoğan gibi olamadılar" diyerek dile getirdi. Hep beraber düşünelim. Arap liderleri Cumhurbaşkanımız Erdoğan'ın hamlelerini neden yapamıyor? Türkiyemiz'in çok iyi bir pozisyon almasını sağlayan Erdoğan karşısında, birçok Arap ülkesi lideri neden etrafa bakıyor? İyi ki başımızda Erdoğan var. Türkiyemiz'i 15 Temmuz'da Allah korudu, CIA kuklası Fetullah'ın militanları başarılı olsa idi, bugün Türkiye, Kudüs'e bu kadar güçlü, daha etkili şekilde sahip çıkamazdı. Kukla Fetullah'ın adamları, Türkiye'yi DİLSİZSAĞIR hale getirirlerdi. 15 Temmuz'un nelere kadir olduğunu bir kez daha anlayalım. Türkiyemiz'in NATO-Batı-Emperyalistlerin işgalinden kurtarıldığı gibi, İslam dünyasının GÜR SESİ ERDOĞAN'IN da tarihi rolünü oynamasına vesile olunmuştur.
Bugünkü tarihi çıkışlarımızın ardındaki gücü, 15 Temmuz CIA kuklası, NATO gladyosu Fetullah darbesini paçavraya çeviren aziz Türk milleti sağlamıştır.

ALMAN HESABI



ABD Başkanı Donald Trump'ın, Kudüs'ü İsrail'in başkenti olarak tanıma kararı Berlin'de protesto edildi. Bu sırada İsrail bayrağı yakılmak istendi. Göstericiler İsrail ve ABD aleyhine slogan attı. Berlin polisi bunun üzerine 10 kişiyi tutukladı. İçişleri Bakanı Thomas de Maiziere, "Almanya ile İsrail devleti ve Yahudiler arasında özel bağlılık olduğunu ve Yahudiler'le İsrail devletinin bu şekilde hakarete uğratılmasının kabul edilemeyeceğini" söyledi.
İşte bu durum Almanya'nın iki yüzlü tavrını gözler önüne serdi.
Çünkü Almanya, şimdiye kadar Türkiye aleyhinde sloganlar atan, terör örgütünün paçavralarını açan hainlere hep destek verdi.

HEM YALANCI HEM DEDİKODUCU FULLER
Ne yalancı adam bu. Ne terbiyesiz ajan bu. Bu rezil adam, CIA kuklası Fetullah'ın antrenörü, kankası Graham Fuller'dir. İstanbul Başsavcılığı'nca "darbecilik" ve "casusluk" şüphesiyle hakkında yakalama kararı çıkartılan CIA'in eski Başkan Yardımcısı Graham Fuller, utanmadan Cumhurbaşkanımız Tayyip Erdoğan'a tehditler savurdu. Ciğeri beş para etmez bu adam arkasındaki Pentagon'a, CIA'ya güvenerek konuşuyor.
Fuller'in, "Erdoğan 2019 seçimlerinde ağır bedel ödeyecek" diyen o dillerini artık koparmanın zamanı geldi geçiyor. Utanmaz CIA ajanı Graham Fuller, 1960'lardan beri Türkiye'nin düşmanı. Her tezgâhın ardında o var. Kurduğu tezgâhlar, çevirdiği dümenler 57 yıldan beri hep Türkiye üzerine. Yazdığı kitaplarla, dış politikamıza format atmaya çalışan CIA-Pentagon'un taşıyıcısıdır. Güzel ülkemizin kılcal damarlarına CIA kuklası Fetullah'ı sokan ciğersiz adamdır bu. Fetullah'ı NATO gladyosu yapan, KANKASI GRAHAM
FULLER'di. Çalıştığı Amerikan RAND Corporation düşünce kuruluşu, rezil raporlara imza atan bir gizli CIA'dir. 15 Temmuz Fetullah darbesinde Cumhurbaşkanımız Erdoğan'ın uçağının koordinatlarını yayınlaması başlı başına bir terbiyesizliktir.
Darbeye yataklık yapmışlardır.
Türkiye'nin 12 Eylül'e, 28 Şubat darbelerine giden KAOS PLANLARINI yürüten ciğeri beş para etmez adamdır bu. CIA kuklası Fetullah'a YEŞİL KART ALDIRAN ve ABD'de CIA adına çalışmasını sağlayarak, Türkiye düşmanlığını had safhaya çıkaran ajandır. Bu dedikoducu casusun, kızının ismi ANKARA'dır.

SİYONİST HERZL VE EMANUEL KARASU
TRT'de tarihi gerçekleri aydınlatan bir dizide, "Osmanlı düşmanı" olarak betimlenen iki karakterin birisi siyonizmin babası Herzl, diğeri mason hainlerden Emanuel Karasu'dur.
Osmanlı'yı yıkan bu rezil adamların kuyrukları bugün Türkiye'yi-Erdoğan'ı kuşatan tayfadır.

DERİN SÖZ
80 milyonluk Türkiyemiz'in hislerine tercüman olan pankartlar: 'Kudüs özgür değilse dünya tutsaktır', 'Kudüs kıbledir, Kudüs miraçtır ' ,'Bu zulme engel olamıyorsanız onu herkese duyurun...'