BÜLENT ERANDAÇ

BÜLENT ERANDAÇ

Tarihi 9 Aralık 2017

Türkiye, insanlığın Zülkarneyn Seddi’dir

Haçlı- Siyonistler'in kazanacakları her mevzi, Doğu ve Batı medeniyetinin birbirini kırmasına yol açacaktır.
Müslüman'ın Müslüman'dan başka dostu yok. Bu sebeple Cumhurbaşkanımız Tayyip Erdoğan, sadece kendimizi değil aynı zamanda insanlığı da temsil ediyor. Türkiyemiz İNSANLIĞIN VE BARIŞIN Zülkarneyn Seddi'dir.
Türkiye, bedeller ödeyecektir, ancak insanlığı yaratacaktır.
İnsanlığın daha iyi bir sürece gidebilmesi için Türkiye'nin 100. yılında güç sahibi olmalıyız. Müslümanlar'ın gür sesi, Cumhurbaşkanımız Tayyip Erdoğan etrafında kenetlenmeliyiz.

Pentagon'un büyük savaş tamtamları
Trump'ın Kudüs'ü İsrail'in başkenti ilan etmesinin ardındaki inançları ve düşünceleri anlamadan, bilmeden, ne İsrail'i ne Amerika'nın durumunu açıklayabiliriz. ABD'yi ve dünya ekonomisini perde gerisinden idare eden SİYONİZMİN gizli tarihlerinden ve ezoterik bilimlerine dikkatle bakarsak, Kudüs kararının nereye varacağını görmemiz mümkün olur. Trump'ın yaptığı, Siyonistler'in saçma fakat maalesef inandıkları 'büyük savaş'a giden bir süreci başlatmıştır. Saçma hikâyeye göre, Armagedon günü dünyada iyi ve kötünün savaşı olacak. İsrail bu sürece o kadar inanıyor ki perde gerisinden idare ettikleri ABD-Trump'ı formatlamış durumdalar. Şimdi çok büyük tehlike var. Kudüs Başkent olursa, İsrail ve Amerika'daki yandaşları, kutsal metinlere göre üçüncü tapınağın inşasına geçmek için olası Mescid-i Aksa'yı yıkmaya kalkışmaları, cehenneminin kapısını açma özelliği gösterecektir. Bu rezilliği, küstahlığı, düşüncesizliği, Cumhurbaşkanımız Tayyip Erdoğan anında gördüğünden, korkup sinecekleri silkelemek, İTTİHADI İSLAM RUHU'NU harekete geçirerek Evanjelist ABDPentagon- Trump ve İsrail'in oyunlarına karşı, en sert ve en yüksek çıkışları yapıyor.


Osmanlı 400 yıl boyunca Kudüs'ün hamisi olurken bugün bu kutsal şehirde yaşayan bir Filistinli Dr. Ghassan Mahmut Saşa, Mescid-i Aksa'da şu sözleri söyledi: "Osmanlı'nın gemileri denizler ve okyanuslarda dolaşırken sükunet ve barış hakimdi. Osmanlı ihtişamının geri döneceği günü ve Müslümanlar'ı İsrail işgalinden kurtarmasını sabırsızlıkla bekliyoruz."

Kılıçdaroğlu Neo-Con koordinatlarında
Net ve açık belli oldu ki Kemal Kılıçdaroğlu, Genel Başkan yapılmasından başlayarak bugüne kadar her hareketini Amerikan Neo- Con'ların çizdiği koordinatlar içinde yürütüyor. Bağımsız Türkiye'yi tehdit eden, milli yürüyüşün mimari Cumhurbaşkanımız Tayyip Erdoğan'ı kuşatan sadece 3 konuyu birlikte değerlendirsek, bu gerçeği hemen görmek söz konusu. Ne tesadüftür.
1) 5 ARALIK 2013'te...
Amerikan Büyükelçisi Ricciardone organizasyonuyla ABD'ye götürüldü. 12 gün sonra, CIA kuklası-gladyo Fetullah, 17-25 Aralık darbe teşebbüsünde bulundu.
(Aralık 2013'te, Kemal Kılıçdaroğlu'nun Amerika gezisi DERİN PLANLARIN İŞARET FİŞEĞİDİR.)
2) Derin ABD çakma Sarraf operasyonuna girişti, Kemal Kılıçdaroğlu eşzamanlı sahte Fetullah belgeleriyle ortaya çıktı.
3) Trump'ın, Kudus'ü İsrail'in başkenti olarak ilan ettiği gün, Kemal Kılıçdaroğlu İsrail'i kuran-devlet yapan İngiltere-Londra'da manidar temaslar yapıyordu.

Hedef '60 Artı 1'
AK Parti teşkilatlarının sevilen ismi, İstanbul Milletvekili Metin Külünk'ün 15 Temmuz FETÖ darbesi sonrası Türkiye'nin birçok köşesinde verdiği konferansların sayısı yüzü geçti. Külünk konuşmalarını tarihsel bir vizyondan yola çıkarak küresel ve bölgesel gelişmelere değinerek, Türkiye'yi ve milletimizi çevrelemek isteyen kuşatmayı, oynanan oyunları net ve açık anlatıyor. Antalya konferansını dinledim.
"Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın seçilmesindeki hedefimiz, yüzde 60 artı 1'dir. Bu gerçekleştiğinde, tarih boyunca Türkiye bulunduğu coğrafyanın çevredeki halkların kaderini belirlemişti.
21. Yüzyıl'da da bölgenin kaderi Türkiye'nin elinde" sözleri büyük alkışlarla karşılandı.

DERİN SÖZ

Düşmandan yüz çevirmek korkaklıktır. Benim ikbalim yücedir.
Talihsizlik ise düşmanın nasibidir. (Fatih Sultan Mehmet)