BÜLENT ERANDAÇ

BÜLENT ERANDAÇ

Tarihi 5 Aralık 2017

Kılıçdaroğlu İstanbul’dan geldi, İstanbul’dan yolcu

Kemal Kılıçdaroğlu kasetle gelmişti. Dekontla gidişi konuşulurken, İstanbul'dan yolcu edilecek gibi görünüyor.
Kılıçdaroğlu'nun İstanbul'dan başladığı genel başkanlık serüveni dekontla ve İstanbul DERİN CHP'nin yeni genel başkan adayı arayışla sona erecek. Hatırlayalım.
Ankara'dan, "Genel başkan adayı değilim" diyerek yola çıkan Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul'a gidince ortadan kaybolmuş, DERİN CHPİSTANBUL BARONLARI verdikleri karar doğrultusunda, sabah Ankara'ya gönderdikleri Kemal Kılıçdaroğlu'na, gazetecilerin şaşkın bakışları arasında "Genel Başkan adayı" olduğunu açıklatmışlardı.
Kemal Kılıçdaroğlu'nun kankası Akif Hamzaçebi'nin İstanbul Belediye Başkan adayı olmasını İstanbul teşkilatı istemiyor.
Hamzaçebi, İstanbul Belediye Başkanı adayı olma sevdasına başlayınca, Muharrem İnce-Gürsel Tekin- Engin Altay ittifakının darbesiyle TBMM Başkanvekilliğinden düşürülmüştü. İstanbul kavgası gelege seçimlerinde ortaya çıkınca Kılıçdaroğlu, sahte FETÖ dekontlarıyla, gündemi değiştirmeye kalktı. Dikkatinizi çekmiştir. Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ı yıpratmaya yönelik, CIA kuklası Fetullah'ın evraklarıyla yapılmakta olan saldırıya Kılıçdaroğlu ve parti polit-bürosundan birkaç isim dışında yönetimindeki kimse sahiplenmiyor. CHP teşkilatları 2018'de yapılacak GENEL BAŞKAN seçimli Büyük Kurultay'ın delegesi olmaya, ilçe yöneticisi olarak belediye başkan ve encümenlikleri kapma mücadelesi veriyor.
CHP'de Ankara, İstanbul ve İzmir, büyük kurultayında önemli bir "delege" ağırlığına sahip ve bu illeri alan ekiplerin Belediye Başkan adayı belirleme imkânları, parti yönetimini kıskaca alma pozisyonları, Büyük kavganın öznesidir.

CHP'NİN YENİ GENEL BAŞKAN ADAYLARI...
Ankara , İstanbul, İzmir Belediye Başkanlık adaylıkları pazarlığına paralel, yeni genel başkan yeni yılın ilk aylarında öne çıkmış olacak.
Derin CHP, Kemal Derviş'in yetiştirdiği Selin Sayek Böke'yi öne çıkarmayı düşünürken, Muharrem İnce-Gürsel Tekin- Engin Altay ittifakı adım adım tepeyi şekillendirmeyi sürdürüyor. Özgür Özel havayı kokluyor.


Ağrı Milletvekili Ekrem Çelebi, Ağrı Valisi ve Belediye Başkanı Süleyman Elban, Ağrı'yı güzelleştiren çalışmalarını tek tek anlattı.

AĞRI'NIN MAKUS TALİHİ DEĞİŞİYOR
Cumhurbaşkanımı z Tayyip Erdoğan, Ağrı ve Muş'ta müthiş sevgi gösterileri ile karşılandı.
Ağrı ve Muş'un makûs talihini değiştirecek talimatları verdi. Heyecan verici projeleri masaya yatırdı.
Kongre sonrası görüştüğüm, Ağrı Valisi ve Belediye Başkanı Süleyman Elban, AK Parti Başkan yardımcısı -24 dönem Ağrı Milletvekili Ekrem Çelebi, Ağrı Sanayi Ticaret Odası Başkanı Saim Alpaslan, Cumhurbaşkanımız Erdoğan'ın makûs talihi değiştirecek projeler demetini anlattılar.
Ağrı ayağa kalkıyor. Ağrı Üniversitesi Tıp Fakültesi kuruluyor, yeni Ağrı Devlet Hastanesi açılıyor. Ağrı-İzmir uçak seferleri 24 Ocak'ta başlıyor.
Ağrı-Horasan demiryolu hazırlığı var. Şehir merkezinde geniş bir arazi üzerine kadınların ağırlıklı çalışacağı TEKSTİL KÖY kuruluyor.
Fason üretim için her türlü teşvik hazırlandı.
Ağrının ilk AVM'si-Oteli- TIR parkı projesi hazır.
Havaalanının hemen yanında sıcak su kaynakları bulundu.
Termal tesisler planlanıyor.
PKK BELASINDAN KURTULAN AĞRI AYAĞA KALKIYOR.

66 YIL SONRA İLK KEZ CUMHURBAŞKANIMIZ ATİNA'DA
Cumhurbaşkanımız Tayyip Erdoğan, Atina'ya gidiyor. Cumhurbaşkanı seviyesinde 65 yıl sonra ilk ziyaret olacak Ege'nin iki yakası arasında gerginlikleri azaltacak bu gidiş, yeni dönemin işaret fişeği özelliğindedir.
Bu tarihi gezi, inşallah, komşumuz Yunanistan ile Türkiye'nin EGE'Yİ BARIŞ DENİZİ haline getirmesi için vesile olacaktır.

DERİN SÖZ
Önemli olan kalp kırmamak... Önemli olan yargılamadan, karşılıksız sevebilmek ve iyilik yapabilmek...
Haklı bile olunsa özür dileyecek kadar asil olmak, bilge olmaktır. MEVLANA CELALEDDİN -İ RUMİ