BÜLENT ERANDAÇ

BÜLENT ERANDAÇ

Tarihi 28 Kasım 2017

İngilizler’in Lawrence subliminal mesajı

Önceki gün; LAWRENCE! İNGİLTERE'NİN ÜRDÜN BÜYÜKELÇİLİĞİ'NE ATANDI.
Amman'daki bir hayvan barınağından alınan ve Lawrence ismi verilen bir kedi, İngiltere'nin Ürdün Büyükelçiliği'nde görevlendirildi.
Peki, diplomat kediye neden acaba Lawrence ismi verilmiş ve Ürdün İngiliz Elçiliği'ne atanmış olabilir?
İngiliz istihbarat örgütü MI6, dünyada algı operasyonlarını en iyi yapan bir servistir.
Bu işi masum bir konu olarak düşünüp geçmeyin. Arap kardeşlerimize ve dünyaya, SUBLİMİNAL MESAJ vermektedirler.
Casus Lawrence de Ürdün-Filistin topraklarında görev yaptığından Lawrens diplomat kedi de bilerek, düşünülerek, Ürdün İngiliz Elçiliği'nde görevlendirilmiştir.
Lawrence, I. Dünya Savaşı yıllarında Osmanlı Devleti'ne karşı Arap kardeşlerimizi ayaklandırma tezgâhları kuran İngilizler'in meşhur ajanıdır.
İngilizler'in Ortadoğu'da emperyalist yayılmasını yürüttü. Oxford'da doktora yaptı.
Fırat Nehri kıyısında arkeolojik araştırmalar adı altında, Zeugma'da kazı yaparak bilgiler topladı.
Mezopotamya, Suriye, Filistin ve Mısır'ı gezip, İslam adetlerini öğrendi.
Yüzyıllardır Osmanlı hâkimiyetinde huzur ve barış içinde yaşayan Araplar'a, kavmiyetçiliğin dini bağlardan daha önemli olduğu propagandasını yaptı.
Mekke şerifi Hüseyin bin Ali'nin komutasındaki birliklere silah ve para vermiş, Osmanlı ordusuna arkadan vurmaya yönelik sinsi oyunlar tezgâhlamıştı.

BİDEN'A, 'TÜRKİYE'Yİ NATO'DAN ATIN' DİYEN UTANMAZ AVRUPA ÜLKELERİ
İki yıl önce (23 Ocak 2016) ABD eski Başkan Yardımcısı Joe Biden, Türkiye'ye geldiğinde, Aslı Aydıntaşbaş (Cumhuriyet), Kadri Gürsel (Cumhuriyet) ve bugün FETÖ'den tutuklu Anadolu Kültür Yönetim Kurulu Başkanı ve iş adamı Osman Kavala ile başbaşa görüşmüştü.
Sızmayan o görüşmeden bir detayı 2 yıl sonra Aslı Aydıntaşbaş köşesinde açıkladı.
Diyor ki:
"O görüşmemizle ilgili bir detay var ki, açıklamanın sırası geldi.
Biden'le, ayaküstü konuşurken son derece kıdemli bir Amerikalı yetkili araya girerek 'Bazı Avrupa ülkeleri kapalı kapılar ardında Türkiye'yi NATO'dan atsanıza' diye bize lobi yapıyor" dedi.
Olayın üzerinden iki yıl geçmiş olmasına karşın yazmaya değer buldum." ABD'ye, "Türkiye'yi NATO'dan atın" diyecek kadar kendini kaybedenleri anlamak için tarama yaptım.
2014 ve 2015 yıllarında Türkiye düşmanlığını, Hollanda, Almanya, Norveç ileri seviyeye taşımış.
Özellikle Hollanda'da, Müslümanlar'a ve İslam dinine karşı akıl dışı nefret, ayrımcılık ve düşmanca tavırları (İslamofobi) içeren çeşitli olay ve olgular devamlı tırmandırılmış.



HDP, vatandaşa hizmet etmedi. Bunun yerine kan emici terör örgütüne destek verdi! Hem devletimiz hem de milletimiz bu hainlere haddini bildirdi. HDP'li belediye başkanları görevlerinden alındı. Yerlerine kayyumlar atandı.
Böylece vatandaşlarımızın yüzü güldü. Batman'da Gercüş Belediye Başkan Vekili Ünal Koç da şehit korucu Kadri Yıldız'ın oğlu Faris Yıldız ve Aysel Aydın'ın nikahını kıydı. Makam aracını yeni evlenen çifte gelin aracı olarak tahsis etti...

​100 PUANLIK SORU
ABD Başkanı Donald Trump, CNN International'ın dünyada ABD'yi çok kötü temsil ettiğini, "yalan haber kaynağı" olduğunu, dış dünyanın onlardan gerçeği göremediğini açıklamış.
Sormak lazım. Peki, CNNTürk, Türkiye'yi nasıl temsil ediyor? Dış dünya, CNNTürk'ten Türkiye gerçeklerini nasıl öğreniyor?
Başka sorumuz yok, hakim bey...

DERİN SÖZ
"Avrupalı başka konuşur, başka yapar. Sözüne asla itimat olmaz. Avrupalı ile sözleşme yapmak yetmez. Üstüne bir de tedbir almak gerekir." Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti eski Cumhurbaşkanı Rauf Denktaş.