BÜLENT ERANDAÇ

BÜLENT ERANDAÇ

Tarihi 18 Kasım 2017

Milli ve yerli ruhun devletle yansımaları

Cumhurbaşkanımız Tayyip Erdoğan'ın büyük bir isabetle ifade ettiği "yerli ve milli olmak!" hususundaki vurgusuna başladığı günlerde, küresel sömürgeciler, beynini batıya kiralamış sözde aydınlar, azgın muhalefetin mikrofonları anında tezvirata başlamışlardı.
Çünkü MİLLİ RUH , yerli ve yabancı işbirlikçilerin emellerine ulaşmalarında büyük engel olacağından, bölüp parçalayıp yutmayı pek bir sevenlerin işine gelmemişti.
Küresel güçlerin ve içimizdeki işbirlikçilerinin gerçek amacının, Türkiye'yi karıştırmak ve kardeşi kardeşe düşürmek olduğu apaçık ortada.
Güzel vatan topraklarında huzur ve refah içinde yaşanmaya yönelik her yaklaşımı, her türlü sosyal, kültürel ve ekonomik çözümü ve olayı, milli olmayan mahfiller bozmanın peşindeler. Ne kadar uğraşsalar da canlanan milli ve yerli ruhun karşısında, emellerine nail olamayacaklar.

BÜYÜK OPERASYON
Güvenlik güçlerimiz son ayların en büyük başarısına imza attı.
Terör örgütü PKK/ YPG'nin oluşturduğu SDG'den Talal Silo'yu harika bir operasyonla Türkiye'ye getirdi. CIA, MI6, BND, MOSSAD gibi güçlü istihbarat örgütlerinin cirit attığı Suriye'den, Türk istihbaratının Silo'nun ailesini de kapsayan özel bir operasyona imza atılması gurur vericidir.
General Talal sessizce Türkiye'ye getirilirken, ABD'nin taşeron örgütü DEAŞ ve PKK'nın beli kırılıyordu.
Şaşkındılar, "Talal, Silo'nun SDG'den ayrıldığı iddialarından haberdarız, ancak şu aşamada elimizde daha fazla ayrıntı yok" demekteydiler. İngiliz İstihbaratı MI6'in James Bond filmlerini kurgulayanlara ve hayran hayran seyreden Batı sevicilerine kapak olsun.


Almanya'daki seçimlerin üzerinden neredeyse 2 ay geçti. Ortada hala bir hükümet yok! Başbakan Angela Merkel'in çantasını alıp kapı kapı dolaşıyor. Vah Merkel vah..

AYTUNÇ ALTUNDAL ANISINA
Sadece Türkiye'nin değil, dünyanın önemli yazarlarından Aytunç Altundal'ın (18 Kasım 2013) yabancı istihbarat servislerince zehirlenerek öldürülmesi üzerinden 4 yıl geçti. Gerçek bir vatansever ve milli adamdı.
Bağımsız Türkiye'nin gür sesi Cumhurbaşkanımız Tayyip Erdoğan'ın kuşatıldığı günümüzü iyi anlamak için, onun yazdığı, "Gül ve haç kardeşliği, tapınak şövalyeleri, Vatikan ve Papa'nın gizli Türkiye senaryosu, Papa 16'ncı Benedik'in "Gizli Türkiye gündemi" isimli kitaplarına bakmakta büyük yarar var. Rahmetli Aytunç Altundal anlatmıştı: "2000 yıldır ayakta kalan Hıristiyanlık ve onun en güçlü temsilcisi Vatikan'ın gücünün kaynağı nedir? "1453'te tarih sayfalarından silinen Bizans'ın günümüzdeki devletsiz imparatoru Paleolog Hanedanı'nın, şövalye tarikatları ve 'tapınak şövalyeleri'nin inisiyatifinde yürüttükleri gizli faaliyetleri Türkiye'de devam etmektedir..."

CHP ANTRENÖRLERİ HÜRRİYET VE CUMHURİYET
CHP için Doğan Medya'nın ve Cumhuriyet'in yazarları cansiperane çalışmalar yapıyor. KEMAL-MERALSELAHATTİN İTTİFAKI için Cumhuriyet (Aslı Aydıntaşbaş) taktik veriyor: "CHP'ye büyük rol düşüyor. Yapabileceği 2 önemli şey var. Bir, çatı aday bulmak.
İki, İstanbul ve Ankara belediye seçimlerini almak"... Boşa kürek çekiyorlar.

FIKRAYAT
Kulislerde son fıkra:
"Kemal Kılıçdaroğlu bir gün oturduğu dalı kesiyor.
Yoldan geçen Aksakallı bir büyüğümüz, durumu görmüş, Kılıçdaroğlu'na "Aman kardeşim, bindiğin dalı kesiyorsun, düşeceksin" demiş. O anda bir çatırtı kopmuş. Kılıçdaroğlu yerde.
Hemen kalkmış, nefes nefese demiş ki: "GENEL BAŞKANLIKTAN DÜŞECEK MİYİM? Onu da söyle. Ne olursun..."

DERİN SÖZ
Tefrika girmeden bir millete düşman giremez. Toplu vurdukça yürekler onu top sindiremez. Mehmet Akif Ersoy.