BÜLENT ERANDAÇ

BÜLENT ERANDAÇ

Tarihi 7 Ekim 2017

Hala şüpheniz mi var?

Bu gökkubbe altında sır yoktur. Satılmış papaz Fetullah'ı vermeyen ABD-CIA... Türkiyemiz'i Haçlı-Siyonistler'in işgal etmesine yol verecek 15 Temmuz darbesini yaptıran ABD-NATO... Terör örgütü PKK-PYD'ye utanmadan silah veren ABD-Pentagon. Barzani'ye bağımsızlık referandumunu yaptıran ABD-CIA... Bu kadar olaydan sonra ABD'den hala şüpheniz mi var? GÜNÜN BİR NUMARALI İÇ HABERİ : ABD CASUSU METİN . ABD casusu Metin Topuz, FETÖ militanı çıktı. ABD İstanbul Başkonsolosluğu'nda çalışan Metin Topuz'un bombasını Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ patlattı. "Metin Topuz bir Türk vatandaşı. ABD Büyükelçiliği'nin Bakanlığa verdiği listedeki çalışanlar arasında Metin Topuz diye bir isim yok, onların çalışanı olarak görünmüyor.
Metin Topuz'la ilgili ciddi veriler var. Yargı burada işini yaptı. Suçu işleyen kişi nerede çalışırsa çalışsın müdahale edilir..." Bozdağ'ın açıklamasının bir bölümü ABD ELÇİSİNE TOKAT GİBİ:
"Bir kere Topuz'un istihdamı yanlış. ABD önce bu ismin nasıl Türk makamlarına bildirilmeden büyükelçilikte çalıştırıldığı üzerinde kafa yormalılar. Elçiliğin tepkisini doğru bulmuyorum.
Türk yargısı bağımsız, ABD bunu anlamalı. Bu bir siyasi tasarruf değildir, yargının tasarrufudur.
ABD'de 'FETÖ'yü iade edin' dediğimizde bizim yargımız bağımsız, Cumhurbaşkanımız'ın korumalarına hatta orada bile olmayanlara işlem yapıldığında söylüyoruz, diyorlar ki 'Bizim yargımız bağımsız'. Türkiye'de bir şey olduğunda Türk yargısı bağımsız niye demiyorsunuz?

​HÜRRİYET KİMİN SESİ?
ABD İstanbul Başkonsolosluğu görevlisi Metin Topuz, casusluk yaparken yakalanıyor. Medyanın eski amiral gemisi Hürriyet'in birinci sayfasında olay yok, casus yok, FETÖ'yle irtibatlı konsolusluk çalışanı yok. Ne var? ABD Elçiliği'nden tutuklamaya tepki...
Herhalde İstinye çok uzakta olduğundan takip edemiyorlar!
ABD Ankara Büyükelçisi'nin tepkisini veriyorlar. Sanki Türkiye suçlu. Almanya'yı, Amerika'yı Sevenler Kulübü maşallah faaliyette.



Bu resme bazı arkadaşlar, "UYUYAN KEMAL" ismini verdiler.
Aslında Kemal Bey'in "UYUMAYA" değil, UYANMAYA İHTİYACI VAR...

TARİHE BAKINIZ: İNGİLİZ MUHİPLERİ CEMİYETİ
İstanbul'da çeşitli maksatlarla gizli ve açık olmak üzere kurulmuş, parti veya dernek adı altında birtakım kuruluşlar vardı. Bunlardan birisi de İngiliz Muhipleri Cemiyeti'ydi. Bu derneği kuranlar, kendi çıkarlarının korunma çaresini Türkiye düşmanı Başbakan Lloyd George (Loyt Corc) hükûmeti aracılığı ile İngiliz himâyesini sağlamakta arayanlardı.
Yapılan işlemlerden ve gösterilen faaliyetlerden anlaşıldığına göre, derneğin başkanı Rahip Frew idi. Bu derneğin biri açık, diğeri gizli yönüydü. Asıl faaliyet bu gizli yöndeydi. Memleket içinde örgütlenerek isyan ve ihtilâl çıkarmak, millî şuuru felce uğratmak, yabancı müdahalesini kolaylaştırmak gibi haince teşebbüsler, derneğin bu gizli kolu tarafından idare edilmekteydi.

​SON SÖZ
Helal olsun, Cumhurbaşkanımız Tayyip Erdoğan'a... Müdahale etti, Motorlu Taşıtlar Vergisi artış oranı yüzde 40'tan aşağı çekildi. Rutin yüzde 15 ila 25 arasında bir artış olacak.

SÖZCÜSÜ CUMHURİYET
ngiliz anahtarı" parti kurma aşamasındaki Meral Akşener'le ilgili haber mi alacaksınız, Cumhuriyet yeter. MHP'yi bölmek için yola çıkanlara aguşlarını açmışlar.
Yazılmakta olan tüzükten haber veriyorlar. Meral Hanım, "Parlamenter Sistem'e dönüş sözü" veriyormuş. Yani, aziz milletin 16 Nisan kararını tanımayacaklar. İnsanlık ileriye gidiyor, bunlar geriye gidişe söz verecekler. Herhalde akılları, parlamenter oyunculuğunda kalmış. Vesayetçilik ruhlarına işlemiş. Ne de olsa, çakma parlamenter sistemde oyun bitmez. Yüzde 50+1'le gelmek zor. Eskiye dönülürse, yüzde 21 ile Başbakan bile olursunuz.
Akılları eskide kalmış.

​FIKRAYAT
Eski bir siyasetçi, mesajlarını çoğu zaman fıkra anlatarak verirdi. Bu fıkralardan biri, günümüzdeki bazı gelişmelerin perde gerisine ışık tutuyor. Adamın biri kendine çok güçlü bir büyü yaptırtmak istemiş. Tutmuş ülkenin en ünlü büyücüsüne gidip durumunu anlatmış. Büyücü büyüyü yaptıktan sonra adama; "Bu büyüyü ay ışığında havaya doğru salla, yalnız sallarken sakın aklına dişi tilkinin kuyruğunu getirme" demiş. Adam da "Yaktın beni büyücü!" demiş.
"Şimdi artık aklımdan hiç çıkmaz ki dişi tilkinin kuyruğu!" İlk olarak Doğan Medya, "İstifa ettirilecek belediye başkanları" diye bir haber attı ortaya. Gelişmeleri görüyorsunuz. O laf akıllardan çıkmıyor.

DERİN SÖZ
Cevizin kabuğunu kırıp özüne inmeyen, cevizin hepsini kabuk zanneder.
II. Abdülhamit Han