Tarihi 22 Eylül 2018

İçler acısı

GEORGE Galloway... O bir İngiliz milletvekili... Londra'faki PKK'lı dernekler ona başvuruyor. "İngiltere Parlamentosu'nda ortak toplantı yapalım" diyorlar. PKK şova dönüşen o toplantının organizatörlerinden biri de Kandil uşağı May-Der Toplum Merkezi... May-Der'in öncülüğünde Londra'daki parlamento binası West Minister Sarayı'nda gerçekleşen toplantıda konuşmacıların yakasında teröristbaşı APO'nun rozetleri yer alıyor. Türkiye'nin Kandil'e düzenlediği operasyonlara veryansın ediyorlar, yerden yere vuruyorlar. Dünyaya "Durdurun Türkiye'nin operasyonlarını" çağrısı yapıyorlar. PKK'lı May-Der Toplum Merkezi'nin binasında bir başka toplantıya bakıyoruz. Düzenlenen panelde Gezi olaylarının bir numaralı provakatörü Mehmet Ali Alabora konuşuyor. PKK derneğinde Gezici Alabora, o günlerde Ankara'dan İstanbul'a yürüyen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na destek veriyor. "Eylem eylemdir, yanında olmalıyız Kemal Bey'in" diyor.
Teröristbaşı rozetleri takanların, kanlı PKKseverlerin merkezinde insanları sokağa sürükleyen Gezici Alabora başkonuşmacı olarak CHP'yi övüyor.
Alabora PKK Derneği'ndeki bu konuşmayı "Atatürkçü" elbisesi giyerek yapıyor. Bu buluşmalar ve biraraya gelerek güç birliği yapmalara bakınca, Gezi'de Atatürkçülerle PKK'lıların nasıl yanyana gelip birlikte şarkılar söylediğini şimdi çok daha iyi anlıyoruz.
Son noktada sığındığı yer Londra ve PKK derneği... Övdüğü de CHP lideri...
Gelinen noktaya bakın... Geçtiğimiz aylarda Halk Tv'de CHP'li milletvekilinin iddiası yer almıştı. CHP milletvekilinin "Partimizin üzerinde bir güç var.
Dışarıdan yönetiliyoruz" dediği öne sürülmüş, ortalık karışmıştı.
Amerika'dan ithal partiye genel başkan yardımcısı getirildiğinde de "Bu bir proje... CHP HDP'leşecek" diye yazmıştım. Bazıları bana gülmüştü...
Ta ki o CHP genel başkan yardımcısı "Ailece HDP'ye oy verdik" diyene kadar... Evet bu memleket ailece Kandil'in partisi HDP'ye oy verdiğini iftiharla haykıran CHP genel başkan yardımcıları da gördü. PKK'nın partrisini meclise taşımaktan gurur duyan liderleri de neden görmesin ki?..
Bugün baktığımızda Kandil'deki eli kanlı katiller çıkıp "CHP-HDP ittifak" yapsın" diye demeçler verip, bas bas bağırıyor, yol gösteriyor... CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'ndan seçim sonrası "Bütün renkleri meclise biz taşıdık" açıklaması geliyor. Yani bunun açılımı "HDP'yi meclise biz soktuk" anlamına geliyor. Kandil'deki katillerden emir alan HDP milletvekillerine, CHP bu devletten maaş bağlanmasını gururla sağlıyor. O HDP'nin milletvekili gidiyor Alman WDR kanalına röportaj veriyor.
UEFA tarafından düzenlenecek EURO- 2024'ün organizasyonu Türkiye'ye verilmesin diye avaz avaz bağırıyor.
EURO-2024'e aday iki ülke var. Biri Türkiye... Diğeri HDP milletvekilinin Türkiye düşmanlığı yaptığı televizyonun bulundığu Almanya... Son Dünya Kupası organizasyonuna evsahipliği yapan Rusya'nın cebine, bu şampiyonadan tam 18 MİLYAR DOLAR girdi. Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nden maaş alan HDP milletvekili EURO-2024'teki MİLYARLARCA DOLARIN Almanların kasasına girmesini istiyor. Bu uğurda kendini yırtıyor, maaş aldığı Devletini şamiyonaya aday Almanya'da Avrupa'ya şikayet ediyor. Genel başkan seçildiğinde ilk dış ziyaretini Almanya'ya yapan Kemal Kılıçdaroğlu da bu adamları meclise taşımaktan gurur duyduğunu adeta haykırıyor. Atatürkçü-Gezici- Kaçkın Alabora PKK derneğinde Kemal Bey'i övüyor. Atatürkçü Kemal Bey, Kandil'in Partisi'ni Meclis'e taşıyor...
Mehmetçik öldüren, masumları, sivilleri, bebeleri katleden terörist Kandil Partisi milletvekili Almanlara çalışıyor... Bu ülkeye girecek milyarlarca dolara taş koymak için seferber oluyor, yırtınıyor...
Birileri de "Mustafa Kemal'in askerleriyiz" diyerek bu CHP'ye oy veriyor. "Ulusalcıyız" diye bağırıyor...
CHP'li çok arkadaşım var... "Bizi ne hale getirdiler" diyorlar... Evet... Ne hale gelindi?.. Ve dahi... Bu hale kimler, nasıl getirdi?.. Ve daha ne hallere sokulacaklar?