Tarihi 21 Şubat 2018

Ayak oyunları takımı

PKK 'yı bağrına basan ve Pentagon'u Türkiye'ye saldıran terör örgütüyle işbirliğine zorlayan bir adam var, bilirsiniz... Onun adı Brett McGurk! Suriye'de PKK neredeyse o da orada. İşte bu terörist sevici Amerikalının da suyu ısınıyor artık.
Haklarında müthiş iddialar havada uçuşuyor. "Rüşvet kol geziyor...
Yolsuzluk dizboyu... PKK ile kirli işler çeviriyorlar... Petrol, tarihi eser, altın kaçakçılığı, silah ticareti yapıyorlar. Bu anlamda usulsüzlükler tavan yaptı." Rakka Yerel Meclis'inden Başkan ve üyelerin Amerikan kongresine yaptığı ziyarette konuşuluyor yukarıda saydığım ahlaksız ve kirli işler. Elini kir kaplayanlar ise Amerika'nın Suriye özel temsilcisi Michael Ratney ve DEAŞ ile mücadele koalisyonu özel temsilcisi Brett McGurk. Bu iki ismin inanılmaz şekilde kirlendiğini ve koltuklarının sallantıda olduğunu ise ziyareti yapan Rakkalılar söylemiyor.
Tam tersine onlara evsahipliği yapan dört Amerikan senatörü bu iddiaları ortaya atıyor. 4 senatör de "Bu isimler gidici" diyerek Rakkalılara teminat veriyor. PKK, Afrin'de yeni bir oyun oynuyor. Zeytindalı operasyonunu başarısız kılmak için Esed rejimi askerlerini Afrin'e davet ediyor. Rejim ile Türk ordusunu karşı karşıya getirmek için yılanın aklına gelmeyecek tezgahlar sergiliyor. Esed ordusu ile Türk Askeri'nin karşı karşıya gelmesi de Ankara-Moskova arasındaki yakınlaşmaya darbe vuracak. Bir hamle ile çok sayıda tezgaha ve kazanıma imza atmak ancak bir yılanın planlayabileceği bir oyundur.
PKK'da bu kadar beyin yok. Onlara bu aklı veren, PKK'ya komutanlık yapan Brett McGurk'un ta kendisi.
Zira Türkiye Afrin'i ele geçirirse, Cerablus-El Bab-Azez üçgenini ile İdlib arasında bir koridor açılacak. Bu buluşma Türkiye'nin kontrol alanını genişletecek. Daha da ötesi masada elini güçlendirecek. Böylesine stratejik bir birleşme ÖSO'nun alanda hem PKK hem de Esed rejimi ordusuna karşı büyük kazanımlar elde etmesine yol açacak. İşte yolsuzluk ve rüşvet batağına batmış McGurk'un bu tablo karşısında uykuları kaçıyor. Amerikalı dört senatör Suriye'yi karıştıran ve savaşın sona ermesini sürekli yeni tezgahlarla öteleyen McGurk ve Michael Ratney'in kendilerine bölgede büyük bir yolsuzluk düzeni kurduğunu söylüyor.
"CIA ve Pentagon Amerika'yı maceraya sürüklüyor" diyerek yerden yere vuruyorlar. Amerika'da gündem silahlı lise baskını ve öldürülen öğrenciler... Suriye'de yerlerinden yurtlarından edilen milyonlarca insan, katledilen milyonun üzerindeki insan umurlarında değil. Aynı hava Pentagon'da da hakim... Amerika'yı perde arkasından yöneten askerlerin bugünlerde tek derdi var. "Sürekli tayin yaşayarak başka şehirlere gidiyoruz. Yer değiştirmeden dolayı eşlerimiz yeni yerleştiğimiz şehirlerde iş bulmakta zorlanıyor.
O yüzden işsiz kalıyorlar.
Evlerimize tek maaş giriyor. Bu da bize yetmiyor. ZAM isteriz" diye bağırıyorlar. Evet Pentagon'daki ilk gündem maddesi bu. Önce "Para" diyorlar, sonra yine "PARA"... McGurk gibi kirlenmiş bedenlerin Suriye'deki savaşı "RANT "a çevirdiği bilgisi de buradan Washington'daki Amerikan kongresine kadar uzandı. Onlar da bir gün hesap verecekler... Türkiye'yi durdurmak için yılanlarla yarışan bu "AYAK OYUNLARI TAKIMI " asla Ankara'nın terörle mücadelesine sekte vuramayacak. Çünkü çember daralıyor, Mehmetçik yığınla teröristi temizleye temizleye ilerliyor. "Bu ülkeyi SİHA yurduna çevirdiler" diye ağlayan, insansız hava araçlarımıza karşı çıkan milletvekillerimiz vardı bu topraklarda.
Onların bu açıklamalarına en çok PKK ve onların komutanı McGurk gibiler seviniyordu. Cumhurbaşkanı Erdoğan "Afrin'de kent kuşatması başlıyor" dedi, ardından yüzde yüz yerli SİHA filosu dün havalandı. Ayak Oyunları Takımı'nın piyonlarına gökten SİHA yağacak!