Tarihi 14 Şubat 2018

Kudurmuşlar sahnede

Eric Edelman geçmişte Amerika adına Türkiye'de büyükelçilik yapmış bir isim. Tam bir Türkiye düşmanı...
Bizim adeta müstemleke valileri ile yönetilmemizi isteyen alçaklardan biri.
Siyonist-Haçlı ittifakı Neoconların en büyük tetikçilerinden biri. İsrail yanlısı bir düşünce kuruluşunun sürekli öne sürdüğü ve Türkiye'ye saldırttığı isimlerin başında geliyor. Geçmişte onun bu ülkede neler yaptıklarını bu sütunlarda sizlere sık sık aktarmıştım. O alçaklıklarını kısaca hatırlayacak olursak... Cumhurbaşkanı Erdoğan'a darbe yapılması için Obama döneminde yalvaran ve "Müdahale çağrısı" yapan makalelere imza atan demokrat görünümlü darbeciler arasında yer alıyor. Türkiye, büyükelçilik yaptığı dönemde onu kovulmaktan beter edip paketleyerek Amerika'ya göndermişti. Refahyol Hükümetinin post-modern darbesiyle indirilmesinde başrolde oynayanlar arasında yer almıştı.
1982'de İsrail'de ODED YİNON isimli bir istihbaratçı rapor hazırlıyor. Dünya Siyonist Teşkilatı yayın organı Kıyunim "A strategy for İsrail in the Nineteen Eighties" adını taşıyor raporu yayınlıyor.
"1980'lerde İsrail stratejisi" anlamını taşıyan rapor tarihe ODED YİNON PLANI olarak geçiyor. O planın özetinde "İsrail'in varlığını sürdürmesi için Ortadoğu'da İslam coğrafyasında dini ve mezhep ayrışmalarıyla irili ufaklı PARÇALARA AYRILMIŞ bölgeler kurulmalı" deniyor.
İşte Amerikan yönetimlerine sızan paralel devlet Neoconlar yıllarca Başkanlara bu planların hayata geçirilmesi için baskı yapıyor. Bugün Ortadoğu'da ve İslam Dünyasında yaşadığımız tüm kaos ve zulümlerin ardında bu NeoConların, İsrail aşkına hazırlanan planlar için kendilerini yırtmaları vardır. O planda "İsrail mutlaka Türkiye'yi yanına almalı ki, parçalama harekatı başarıya ulaşsın" şartı öne sürülüyor.. Refah-Yol hükümetine yapılan POST-modern darbe Ankara'yı Tel-Aviv'e bağlıyor. Bağlama operasyonunu yöneten dört isim var.
Bunlardan üçü Douglas J. Feith, Morton Abramowitz ve CHP'ye danışmanlık da yapan Alan Makovsky. Dördüncü isim ise yukarıda bahsettiğim darbe sevdalısı Eric Edelman.
İşte bu alçağı bağlı olduğu odaklar tekrar sahneye sürdü. Amerika'yı Türkiye'ye karşı sert ve net bir tutum almaya çağıran yeni bir makaleye imza attı. Türkiye'nin Afrin operasyonu belli ki bir yerlerine fena halde batmış durumda.
Çünkü onun gibi NeoCon tetikçisi olan isimlerden Paul Wolfowitz, Odid Yinon planı çerçevesinde, 2003'te çıkıyor hiç utanmadan; "Suriye ve Irak'ta yakında nasıl değişiklikler olacağını göreceksiniz" diyor. İşte Türkiye Suriye'de düzenlediği operasyonlarla bu adamların planlarına ve adeta canlarına ot tıkadı. Edelman ABD'ye "Türkiye'ye derhal ambargo uygulamaya başla" diye yalvarmaya başladı. "Türkiye çok stratejik bir ülke" diyerek mutlaka ele geçirilmesi gerektiğine de pervasızca işaret edebiliyor. Tetikçi NeoConları fonlayan İsrail kurucusu paradorların sahibi Reuters de önceki gün "Afrin'e Takviye kuvvetlerin gelmesi, Kürt direnişini ayakta tutabilir, Türk kuvvetlerini çıkmaza sokabilir ve Suriye topraklarının kontrolü için kendisine rakip olan askeri güçlerin kaynaklarını kurutan bu çatışma ortamını uzatabilir." diyerek teröristlere adeta yol gösteriyor.
Kudurmuş durumdalar, nereden saldıracaklarını bilemiyorlar. FETÖ ile, darbe girişimleriyle bir türlü ele geçiremedikleri Ankara, onların İslam dünyasını ve Ortadoğu'yu parçalama hayallerini toprağa gömüyor. Türkiye tıpkı Irak'ta olduğu gibi Suriye'de de toprak bütünlüğünden yana olduğunu dünyaya ilan ettikçe kahroluyorlar. Çünkü bu konuda samimiyetimizi biliyorlar. Daha bir yıl geçmedi üzerinden... Irak hükümeti orada bazı yerleri işgal edeceğiz diye paniğe kapılıp bize saldırıyordu. Şimdi K.
Irak'taki referandum olayında Türkiye'nin koyduğu tavrı gördüler, bize minnettarlar.
Bu NeoCon kafalar aynı durumun Suriye'de de olacağını biliyor. PKK'yı da FETÖ'yü de seven bu tipsizlerin tüm çağrıları, yalvarışları ve planları tokat gibi yüzlerine çarpıldı. Sinirleri tahrip oldu, yüz felci geçirmeleri ondan!