Tarihi 30 Ocak 2018

Beşgen kafa yargılanacak

İlginç bir haber vardı... Washington'da bir konferanstaki konuşmalardan bahsediyordu o haber. Heritage Vakfı Ortadoğu Dış Politika Direktörü Luke Coffey de konuşmacılar arasındaydı.
Coffey, "Sıradan bir Amerikan vatandaşına, ABD'nin Suriye'de neo- Marksist bir grubu desteklediğini, bu grubun ABD tarafından terörist olarak kabul edilen bir örgütle bağlantılı olduğunu ve NATO askerlerini ve hatta Amerikan vatandaşlarını öldürdüğünü anlatsanız hepsi dehşete düşer" diyordu. Evet kapitalist Amerika, kendi vatandaşlarını da öldüren neo-Marksist teröristlerle işbirliği yapacak kadar dehşete düşürücü adımlar atıyordu. Ortada iğrenç bir durum vardı. Pentagon, kendi askerlerini dahi öldüren Marksistlere komutanlık yapacak kadar derin bir aptallaşma içine neden giriyordu? Mesela Suriye'de operasyon yapan Türk askerlerinin bulunduğu bir tankın yakınlarına Hammam köyünde Avesta Khabur kod adlı bir PKK'lı kadın terörist yaklaşıyordu. O bir canlı bombaydı.
Askerlerimiz onu fark edince kendini patlatıyordu. Çok şükür ki askerlerimize zarar veremiyordu. Ancak ortaya çok ilginç bir durum çıkıyordu. Bunu da NewYork Times gazetesi gündeme taşıyordu. "Suriye'de Hammam köyünde kendini patlatan canlı bomba bir gerçekle yüzyüze getirdi Washington'u" diye başlıyordu haber. Ve "Saçmalık" diye devam ediyordu. Aslında gazete ayıp olmasın diye olayı şimdilik "Saçmalık" noktasında tutuyordu.. Ayıp olsun diye sunum yapsaydı haberi "Rezillik ve aşağılık bir durum" sunardı. Çünkü o NewYork Times'da "Koskoca Amerika'nın canlı bombacılarla yanyana gelmesi" dehşeti yansıtılıyordu kamuoyuna.
Evet Türkiye CANLI BOMBALARA karşı savaşıyor, Amerika ise onloarın HAMİSİ oluyordu. Washington teröre verdiği destek sonucu artık "CANLI BOMBALARIN PATRONU" olma durumuyla karşı karşıya... Buradan defalarca Pentagon'dakilere seslendim.
"Teröristlere komutanlık yaparak aptal durumuna düşmeyin. Bir gün zararını göreceksiniz" diye... Hatta "Teröriste komutanlık yapmak, Terör DEVLETİ olduğunu ilan etmektir dünyaya" diye uyardım. Şimdi Pentagon'dakilere tekrar sesleniyorum. Neden şeref yoksunu alçaklığın içine KOMUTAN olarak düştünüz? Ve neden hala buna devam ediyorsunuz? Amerika'da iki kişi size dava açsa haliniz ne olacak? Bunu yüzbin kere düşünün. Evet bir Albayınız çıktı "Suriye'ye Amerikan askerlerini göndersek bunun maliyeti kişi başına 15 bin doları geçer.
Ancak PKK'lıların maliyeti 100 doları geçmiyor" dedi. Sizi gayet iyi anlıyorum.
Sonuçta vahşi kapitalist bir ülkesiniz, PARAYA tapıyorsunuz. Taptığınız Paraya ihanet etmek istemiyorsunuz. 100 dolarlık ucuz maliyeti seçmek, üç kuruşa giden ahmakları kullanmak DNA'nızda var...
Ancaak!.. Bu işi teröriste komutanlık yaparak uygulamaya geçirdiğiniz anda "Canlı BOMBA DEVLETİ" olacağınızı düşünemediniz, anlayamadınız mı? Bu imajın açacağı yaraları, kaybedeceğiniz müttefiklerinizi, dünyada size olan minicik güvenin tamamen ortadan kalkacağını ve yok olacak itibarınızı hiç hesaplayamadınız mı? Bu kadar ahmak mısınız? Bu kayıpları telafi etmenin kaç TRİLYON DOLARA mal olacağını bilemeyecek kadar IQ'unuz düşük mü? Size anladığınız dilden, taptığınız paradan gelmek lazım.
Bu icraatınız ile taptığınız parayı da batıracak kadar neden boş bir beyin içinde yuvarlanıyorsunuz? Şunu sakın aklınızdan çıkarmayın... CANLI BOMBALARA komutanlık etmeniz, terörist ilan ettiğiniz Marksist, Amerikan askeri katilliği de yapan teröristleri KARA GÜCÜNÜZ ilan etmeniz mutlaka ama mutlaka Amerikan mahkemelerinde dahi sorgulanıp yargılanacaktır. 100 DOLARLIK Canlı Bomba ahmağına ve onun sahiplerine yağdırdığınız silahlar, verdiğiniz eğitimler bumerang gibi size dönecektir. Artık her şeyiniz aleni, açık, sarih ve ortada...
Kaçışınız yok!. Teröristlerin komutanısınız.
Adalet birgün yakanıza yapışacak. Ülkenizi düşürdüğünüz iğrenç ve içler acısı durum da cabası... Beyazsaray'dan dünyaya "Teröre karşı ortak hareket" çağrılarınıza da artık gökyüzünde kuşlar, karada tüm hayvanlar ve denizlerde balıklar bile gülecektir. Bunu 100 dolar için yaptınız.
100 DOLARLIK ülke oldunuz. ABD'yi bu kadar ucuzlattınız. Artık Pentagon kafa, yani "Beşgen kafa"sınız... Hayırlı olsun!