Tarihi 4 Ocak 2018

Hör’güç

Adam diyor ki; "İran'daki protestoculara daha açık ve etkili destek verilmeli." Adam devam ediyor; "ABD ve müttefikleri sert resmi açıklamalarla, ÖZEL MESAJLARLA, BM kararlarıyla ve mümkün olan her vasıta ile protestocuların yanında olduğunu açıkça göstermeli." Beyaz Saray İran'a saldırıyor, Trump açıktan resmi açıklamalar yaparak İran'daki göstericilere "Devrim" çağrıları yapıyor. Ancak resmi açıklamalar bile adamı kesmiyor. "Daha daha" diye havlıyor... Özel mesajlar istiyor.
Peki özel mesaj ne? Tahran'a atılacak füzeler mi? Açıklamıyor. Adam tam gaz salyalarını akıtmaya devam ediyor;
"Protestoculara karşı hiçbir şekilde şiddet ve kısıtlama uygulanmaması için İran yönetimini sertçe uyarmalı, protestoculara karşı rejimin yaptığı her müdahaleyi yakından takip etmeli, önlemeli ve uluslararası platformlarda cezalandırılmasını sağlamalı." Adam kudurmuş gibi ABD yönetimine taktikler verip bakın nasıl çığlık atıyor; "2009 ayaklanmasındaki hatalardan ders çıkarılarak protestocuların içerde ve dışarda destekçilerden yardım alması sağlanmalı, sosyal medya haberleşmesinin asla kesintiye uğraması behemahal önlenmeli." Adam sanki Trump'ın patronu... Emirler yağdırıyor;
"Uluslararası medya ve sosyal medya dahil her yolla protestoculara aleni destek verildiği gösterilmeli, İran rejiminin izole edilmesi sağlanmalı, hedefin İran'ın güçlenmesinin önlenmesi olduğu asla unutulmamalı ve bunun için her yola başvurulmalı." Evet adam Trump'a "Bana bak... Her yola başvur... Adamın asabını bozma" diyor. Kudurmuş adamın adı Michael Singh...
Amerika'daki Yahudi lobisinin amiral gemisi Washington Enstitüsü adlı düşünce kuruluşunun uzmanı... Kudurmuş vaziyetteki bu elemanın salyalarını akıttığı yer ise Washington Post gazetesinin sayfaları. Artık zıvanadan çıkan bu mahluklara aşının da fayda etmeyeceği anlaşılıyor. Geçmişte ülkeleri içeriden satın aldıkları ile karıştırırlar, kendilerini gizleyerek plazalarda zafer kadehi tokuşturup kutlama yaparlardı. Ancak artık gizlenmiyorlar, kabak gibi ortaya çıkıyorlar, her şeyi aleni yapıyorlar. Çünkü kudurunca böyle oluyor. Saklayamıyorsun salyalarını...
Ve her geçen gün karantinaya alınma günün yaklaşıyor. Yıllarca Washington'u kullandığı artık aleni şekilde ortalığa saçılan İsrail Lobisi son çırpınışlarını yapıyor. ABD'yi bindirdiği her dolmuş duvara tosluyor, tüm dünyada tamir edilemeyecek yaralara yol açıyor. Artık yeryüzündeki tüm milletler, her olayın ardında İsral fitnesini, her taşın altında Amerikan parmağını arıyor. Tüm terör olaylarında, kaoslarda, savaşlarda dünya ABD'yi ve ardındaki lobileri suçluyor.
Aslında Amerika bindiği dalı kesiyor, kendi ayağına sıkıyor. Hızla güven ve kan kaybediyor. Trump, ayaklanma çağrıları yaparak, tehditler savurarak Amerika'ya duyulan öfkenin katlanarak çığ gibi büyümesine yol açıyor. BM'deki Kudüs oylamasında dahi yaptıkları şantajlara ancak Nauru, Micronezya gibi zavallı mahalle ülkelerine boyun eğdirebilmeleri de, düştükleri acziyetin göstergesi olarak suratlarında patlıyor. Ancak akıllanmıyorlar.
Teröristlere komutanlık yapıyorlar, darbeci katilleri Pensilvanya'da besliyorlar, hala darbe teşebbüslerinde bulunuyorlar.
CIA'nın tertiplediği Arap Baharı'ndan, Gezi olaylarından medet umuyorlar, kan ve ölümlerden beslendiklerini, AKBABA olduklarını artık açık açık ortaya döküyorlar.
Dünya nereye kadar sessiz kalacak?...
Devran artık dönüyor. Pakistan'ı tehdit ediyorlar. Ama Pakistan "Hadi yoluna" diyor. Filistin'e şantaj yapıyorlar, "Hadi Yallah" cevabı geliyor. Onları artık BM'deki oylama öncesi 72 bin dolarlık lağım parası verdikleri Nauru gibi ülkeler destekler hale geliyor. ABD GÜÇ gösterisi yapacağım derken İsrail lobilerinin dolmuşunda adeta aptal bir devlet haline geliyor. Pentagon bu aptallığı daha ne kadar seyredecek?
Çünkü iş oradaki lobilerde artık ahmaklık noktasına dayandı. İşte onlardan biri Neo- Conlar'ın karargahından çıkmayan Michael Rubin... Bu zevzek "İran'daki gösteriler Türkiye'ye de ne zaman sıçrayacak" diye tweetler atıyor. ABD, Michael Rubin gibilerin gazına geletek adeta kendini zehirliyor. 15 Temmuz ruhunu gördüğü halde hala bu ülkede "Darbe" olabileceğini hayal edebilecek kadar ahmaklaşanlarla yola çıkanlar, onların dolmuşuna binenler, müttefiklerine saldıranlar, önüne gelen ülkeyi karıştıranlar asla bu dünyada GÜÇ olamazlar. Birgün gelir HörGÜÇ olurlar...
Ondan devede de var!