Tarihi 28 Kasım 2017

Bilirkişi

Amerika'da istihbarat, ordu, siyaset ve yargıya sızan, düşünce kuruluşlarıyla ülkeye yön veren "PARALEL DEVLET" konumunda güçler var. İsrail yanlısı lobilerle ve küresel ailelerle devleti dizayn etmede çok başarılılar. İşi öyle hale getirdiler ki, içlerindeki bazı radikal Hristiyanlarla Siyonistler "Dinlerarası diyalog" diyerek kutsal bir ittifak kurdular. Bunlara "NEOCONLAR" adı verildi. Bizim ülkede de bunları çok seven, irtibat halinde olan çoktur. ABD Genelkurmay Başkanı'ndan tutun elçilere kadar devlet kademelerine atanacak olan isimler bu NEOCON'ların kontrolündeki senatörlerin önüne çıkıp "İsrail'in çıkarlarını nasıl koruyacaklarına" dair and içerler. Bunu yapmazlarsa asla göreve gelemezler. Hatırlayın ABD elçisi John Bass da Türkiye'ye tayin edildiğinde bu güdümlü senatörler komisyonu önüne çıkıp "Erdoğan'ın totaliter eğilimleri var" demeye zorlanmıştı. Bu cümleyi kurana kadar da "Eğer söylemezsen görev tayinini onaylamayız" diye tehdit edilmişti. Amerika'nın "PARALEL DEVLETİ" işte bu kafalar. Arşivleri karıştırdım... 18.06.2016 tarihinde bu köşede kaleme aldığım makalemi gülümseyerek okudum. 15 Temmuz darbe girişiminden bir ay bir hafta önce yazmışım o makaleyi.
"ABD, Ortadoğu ve Avrupa için tehlikeli adam diyorlar." diye girmişim konuya... Tehlikeli diye hedef gösterilen kişi Cumhurbaşkanımız Erdoğan. Hadi gelim o yazının içinde bir sörf yapalım. Bakın neler demişiz; Türkiye'yi o kadar seviyorlar ki, "Uçurumdan aşağı düşüyor" diye yazıyorlar. "Vay be" oluyorsunuz, "Bizi bizden daha çok düşünüyorlar" diyorsunuz okuyunca. Saldırının yapıldığı yer Amerikan Foreign Policy dergisi. İmza atan isim ise John Peter Hannah... Irak'a girdiklerinde "Haçlı savaşı başladı" diye ağzından kaçıran Başkan Bush döneminde Körfez savaşını yöneten başkan yardımcısı Dick Cheney'in özel güvenlik danışmanıydı Hannah... "Erdoğan problemi kötüleşiyor ve yayılıyor. ABD çıkarları için büyük tehlikeler oluşturuyor" diye ağıt yakıyor. "ABD zararlarını azaltma hazırlıklarına derhal başlamalı, müdahale etmeli" çağrısı yapıyor. Yani kibarca "Darbe"ye çağırıyor.
ABD çıkarlarına fayda sağlayacak birinin Beştepe'ye oturtulması için. Hiç utanmadan aleni şekilde yapıyor bu işi bir de...CFR'yi defalarca yazdık burada. İsrail'in çıkarlarını korumaya and içmiş, Amerika'daki en büyük lobilerden biri. PARANIN FİRAVUNU küresel sermayenin kurduğu o meşhur kurum. Para İmparatorları CFR'yi fonluyor, o da düşünce kuruluşlarını. İşte CFR tarafından fonlanan ve kurulan düşünce kuruluşlarından biri de FDD... Açılımı "Demokrasileri koruma" düşünce kuruluşu. Ne hoş bir isim değil mi? Demokrasileri koruyup kollamaya and içmiş bir kurum tabela üzerinde. Koridorlarında NEOCONLAR yani Haçlı-Siyonizm ittifakına inananlar ve "Daima Savaş" diyen şahinler dolaşıyor.
Demokrasileri koruma kurumunun başkanlık odasına giriyoruz. Oooo... Mr. James Wolsey, vakfın başkanlık koltuğu yakışmış size. CIA başkanlığından emekli olduktan sonra ne de güzel terfi almışsınız. Şimdi anladık CIA başkanıyken ABD'deki tüm İsrail yanlısı konferanslarda, neden başkonuşmacı yapıldığınızı... Neyse rahatsız olmayın. Ben kütüphanenizdeki raflarda gezinti yaparak vakit geçiririm. İşte rafta duran bir dergi...
Adı Foreign Policy... "Demokrasileri Koruma" düşünce kuruluşu FDD'yi fonlayan CFR'nin resmi yayın organı... Sayfalarını açalım... Ah bakın ne yazmış FDD yöneticisi Hannah? "Türkiye'de darbe yapılsın, Erdoğan indirilsin." Demokrasileri Koruma" adlı düşünce kuruluşunun YÖNETİM KURULUNDA olan ve kıdemli uzman olarak çalışan Hannah'ın babası da yıllarca Shell'de üst düzey yöneticilik yapmış maşallah. Demokrasileri koruyoruz derken, yüzde 52 ile seçilmiş birisini indirmek için darbe çağrısı yaptırmanız hangi "MOK'RASİ" anlayışınıza sığıyor?
Hannah'ın darbe çağrısı yaptığı dergide 2008'de de Pensilvanyalı teröristbaşı "Dünyanın en etkili 100 entellektüeli" içinde 1. ilan edildi.
İlişkiler ağına bakar mısınız?... Hannah'ın yönetim kurulunda yer aldığı FDD'yi fonlayan CFR'nin yayın organında FETO dünyadaki en etkili 100 entellektüeli içinde 1. sıraya oturtuluyor. Sonra aynı FDD'nin yönetimindeki ikinci adamı, Reza Zarrab davasında hakim tarafından "BİLİRKİŞİ" tayin ediliyor. Oyun büyük, tezgah yargı kumpası uzmanı FETÖ ile yargıda çok güçlü FDD-NEOCON işbirliğinde nerelere kadar taşınıyor? Onlar "Darbeyi" çok iyi "BİLİR " kişiler!